Ο συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» στην εθελοντική δράση «Let’s do it Greece»

Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» συμμετείχε στην πανελλήνια εθελοντική δράση «Let’s do it Greece» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου στην περιοχή μας.
Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Την Κυριακή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια εθελοντική δράση «Let’s do it Greece» που αφορά στο φυσικό περιβάλλον και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με Όραμα», ως πολυπληθής παρέα και ως ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας, ήταν ο μοναδικός φορέας της περιοχής που συμμετείχε και έδωσε την παρουσία του καθαρίζοντας μέρος του υγροβιοτόπου του Βουρκαρίου, την περιοχή Ακρογιάλι της Νέας Περάμου, την παραλία Μπαλαλάι στην Κινέτα και μέρος της παραλίας της Βαρέας.
Το «Let’ do it Greece» είναι μία δράση που συντονίζει ανθρώπους που έχουν κοινές ευαισθησίες για το περιβάλλον και τον συνάνθρωπο τους και κοινές ανησυχίες για το μέλλον του πλανήτη.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Κλεάνθης Βαρελάς ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού το 2013 είχε την ευκαιρία και την τιμή να διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία την δράση στο δήμο Μεγαρέων συνεργαζόμενος με συλλογικούς φορείς της περιοχής μας, κάτι που επαναλήφθηκε και την επόμενη χρονιά.
Το φυσικό περιβάλλον είναι το σπίτι μας. Η προστασία του αποτελεί όχι απλά υποχρέωση αλλά ανάγκη και καθήκον όλων μας. Το Let’s do it Greece έχει συμβολικό χαρακτήρα και μεταφέρει ένα δυνατό μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας. Μήνυμα πλήρως συμβατό με την κεντρική ιδέα του συνδυασμού μας που είναι «Μαζί με Όραμα» για ένα σύγχρονο και καθαρό δήμο.

Εκ του γραφείου τύπου
«Μαζί με Όραμα»
Δημοτικός Συνδυασμός για το δήμο Μεγαρέων
Υποψήφιος Δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button