Εξαρθρώθηκε εγκληματική που διέπραττε κλοπές και ληστείες στην περιοχή της Κινέττας

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές και ληστείες σε οικίες στην περιοχή της Κινέττας. Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί, μέλη της σπείρας, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και έτερος συνεργός τους. Εξιχνιάσθηκαν 23 περιπτώσεις κλοπών και μία 1 ληστεία.

Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019 στην περιοχή των Εξαμιλίων Κορινθίας, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τ.Α. Μεγαρέων, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας τρεις άνδρες και μία γυναίκα, μέλη της σπείρας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, οι ανωτέρω από τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν συστηματικά, κλοπές και ληστείες από οικίες στην περιοχή της Κινέττας Αττικής.

Συνολικά διενεργήθηκαν τέσσερις κατ’ οίκον έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 11- κινητά τηλέφωνα
  • 2 τηλεοράσεις
  • 1 συσκευή ηχοσυστήματος
  • 1 DVD player

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 23 περιπτώσεις κλοπών και μία 1 ληστεία, με το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν να υπερβαίνει τις 25.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button