Ο Σταμάτης Πουλής στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Μεγάρων

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, ο Α’ επιλαχών βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής, Σταμάτης Πουλής, συμμετείχε σε εκδήλωση στα Μέγαρα στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ενός αιώνα λειτουργίας τού Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Μεγάρων «Γεράνεια», σύμφωνα με δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Πουλής απηύθηνε χαιρετισμό, ενώ σε σημερινή ανάρτησή του σημείωσε τα εξής:

«Χθες, είχα τη χαρά να παραβρεθώ στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση ενός ορόσημου για τον πρωτογενή τομέα στη Δυτική Αττική. Τη συμπλήρωση ενός αιώνα λειτουργίας του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Μεγάρων. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, έδωσα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, γιατί ο Αμπελουργικός Συνεταιρισμός αποτελεί Μεγάρων μια βέλτιστη πρακτική αυτού που είναι το μεγάλο ζητούμενο. Να αξιοποιούμε, δηλαδή, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής ώστε να παράξουμε υπεραξία και να χτίσουμε τις προϋποθέσεις ώστε τα νέα παιδιά να μείνουν στον τόπο μας.

Σημείωσα δε, ότι τέτοια χαρακτηριστικά διαθέτει ολόκληρη η Δυτική Αττική, πέραν από τα Μέγαρα και ο Ασπρόπυργος και η Φυλή και η Μάνδρα, στα οποία και μπορούμε σαφώς να επενδύσουμε, αλλά και ότι η επιτυχία του Συνεταιρισμού αποτελεί παράδειγμα της αλλαγής κουλτούρας που χρειαζόμαστε ώστε να δημιουργήσουμε νέα αναπτυξιακή προοπτική, να δώσουμε ζωή στον πρωτογενή τομέα και να αλλάξουμε την πορεία της περιοχής.

Μάλιστα, η παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Στύλιου στην εκδήλωση επιβεβαιώνει ότι οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας είναι προσανατολισμένες στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα στη χώρα και στην περιοχή μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button