Επισκέψεις σε Ελευσίνα και Άνω Λιόσια ο Σταμάτης Πουλής

Σήμερα, 4 Ιουλίου 2019 ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (ΟΛΕ) και συνομίλησε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Ελευσίνας όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με το προσωπικό του Λιμεναρχείου.

Εν συνεχεία επισκέφθηκε το Α΄ΚΑΠΗ Ελευσίνας όπου συζήτησε με ηλικιωμένους και δεσμεύθηκε ότι και την αμέσως επόμενη ημέρα θα βρίσκεται δίπλα τους.

Επίσης στον ΟΑΕΔ Ελευσίνας, ο Διευθυντής της Επαγγελματικής σχολής (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, κ. Αποστολίδης Αλέξανδρος, τον ξενάγησε στη Σχολική Μονάδα και τον ενημέρωσε για τα προγράμματα υλοποίησης καθώς και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό ενώ στις Διοικητικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ Ελευσίνας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.

Κατά τη χθεσινή συγκέντρωση δε στο Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας Άνω Λιοσίων, που πραγματοποίησαν φίλοι του και κομματικά στελέχη, είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να μιλήσει για τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής. Ο ίδιος παρουσίασε λύσεις στο πλαίσιο του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τη Δυτική Αττική.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button