Ο συνδυασμός Τώρα απαντά στις κατηγορίες του δημάρχου περί…καφενείου

Με περισσή έκπληξη γίναμε μάρτυρες της ολομέτωπης επίθεσης του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη κατά του επικεφαλής μας Γιώργου Μπερδελή στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 7 Οκτωβρίου.

 

Ο εμφανώς πανικοβλημένος κ. Δήμαρχος, στην αγωνιώδη προσπάθειά του να προστατεύσει τους απροετοίμαστους -στα ομολογουμένως απλά ερωτήματα του Γιώργου Μπερδελή- προέδρους των Νομικών Προσώπων, «ποινικοποίησε» ακόμη και το καφενείο! Μάλιστα, με θράσος ο κ. Δήμαρχος «επέπληξε» τον επικεφαλής μας, διότι τάχα έγινε «παλαιοκομματικός» ενώ έως σήμερα, κατά τα λεγόμενά του, ήταν άμεμπτος και υπόδειγμα Δημοτικού Συμβούλου για όλους…

 

Προφανώς κ. Δήμαρχε κρίνεται εξ ιδίων τ’ αλλότρια.

 

Αλλιώς δεν εξηγείται πως ξεχάσατε την δική σας συμπεριφορά ως αντιπολίτευση όλα τα προηγούμενα χρόνια.

 

Ο Γιώργος Μπερδελής ήταν, είναι και θα είναι ό ίδιος, στις παρουσίες του στα Δημοτικά Συμβούλια.

 

Εσείς, επιτρέψτε μας να σας πούμε, εμφανίζεσθε ελαφρώς έως αρκετά «τροποποιημένος». Αλλά μην ανησυχείτε κ. Δήμαρχε.

 

Εάν δύο απλά ερωτηματάκια προκάλεσαν αυτή την αντίδραση από την μεριά σας, φανταστείτε τι θα γίνει όταν προκύψουν τα σοβαρά ερωτήματα, από τις εσχάτως συσταθείσες επιτροπές μας για το σύνολο των θεμάτων, που απασχολούν τις πόλεις μας.

 

Εν τω μεταξύ, ειρηνεύετε κ. Δήμαρχε και μην προδίδεσθε.

 

Μπορεί όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ να γνωρίζουν, ότι βλέπετε τον Γιώργο Μπερδελή και τον συνδυασμό  «Τώρα»  ως την σοβαρότερη μελλοντική πολιτική απειλή, δεν χρειάζεται όμως να εκδηλώνεστε και να το αποδεικνύετε τόσο νωρίς.

 

Και για να σας το πούμε και στη τοπική μας διάλεκτο: «πομονέψτε» κ. Δήμαρχε, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button