Ο Λ. Κοσμόπουλος συγχαίρει τον Δ. Τσεγκέλη για την ανάδειξή του στο ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας

Συγχαρητήρια επιστολή του αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου στον Δημήτρη Τσεγκέλη για την ανάδειξή του στο Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας απεστάλη από το γραφείο επικοινωνίας του και αναφέρει:

Με την επανεκλογή του Δημήτρη Τσεγκέλη, δημότη της Νέας Περάμου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.). ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος τον συνεχάρη, καθώς η εκπροσώπηση και η ενασχόληση συμπολιτών με την Διοίκηση των Ομοσπονδιών προάγει σημαντικά τον αθλητισμό στη δυτική Αττική.

Χαρακτηριστικά, ο Λ. Κοσμόπουλος ανέφερε «Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον συμπολίτη μας Δημήτρη Τσεγκέλη για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Ο Δημήτρης Τσεγκέλης, ιδρυτής του Α.Σ. Νηρέας Νέας Περάμου, επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου με πολυσχιδή δράση στον τομέα του σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, είναι πολύτιμο στέλεχος της Γυμναστικής στη χώρα μας και δικαίως οι εκπρόσωποι των σωματείων τον ανέδειξαν ανάμεσα σε δεκάδες άλλα μέλη φορέων από όλη τη χώρα.
Εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου για μια ακόμα επιτυχημένη και παραγωγική θητεία, δηλώνοντας παρών και συνοδοιπόρος σε όποια δράση προωθήσει ο κ. Τσεγκέλης για το καλό του αθλητισμού στη δυτική Αττική».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button