Ο Γρ. Σταμούλης συγχαίρει την Ογκολόγο Σοφία Ζαφειροπούλου που ζει στο Μιλάνο

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, συγχαίρει την Ελληνίδα γιατρό Ογκολόγο Σοφία Ζαφειροπούλου, η οποία διαπρέπει στην Ιταλία.

Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Ρίζες Μεγαρίτικες έχει η διακεκριμένη Γιατρός Ογκολόγος Σοφία Ζαφειροπούλου, η οποία διαπρέπει στην Ιταλία διατηρώντας Ιατρείο στο Μιλάνο.

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR TV προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2019, δημοσιογράφος συνεργάτης της εκπομπής επισκέφθηκε την κ. Ζαφειροπούλου, στο Ιατρείο της στην πόλη του Μιλάνου και συνομίλησε μαζί της σχετικά με την ανακάλυψη νέου κατάλληλου φαρμάκου από ομάδα Ιατρών, το οποίο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο εδώ και δύο χρόνια, για την καταπολέμηση και την ίαση καρκινικών όγκων ιδιαίτερα σε γυναίκες.

Επίσης η κ. Ζαφειροπούλου είναι «Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Μιλάνου» με σπουδαία κοινωνική και φιλανθρωπική δράση.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Με πολύ χαρά κι ενθουσιασμό είδα το θέμα, που αναφέρεται στην εντυπωσιακή πορεία της Σοφίας Ζαφειροπούλου, η οποία για πολλά χρόνια έζησε οικογενειακώς στην πόλη μας στα χρόνια της νιότης, ως μαθήτρια του Γυμνασίου και Λυκείου Μεγάρων, πριν να φύγει για σπουδές στην Ιταλία, όπου έκτοτε και διακρίνεται τόσο με την κοινωνική της δράση ως Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στο Μιλάνο, όσο και με την επιστημονική της επάρκεια, που διαπρέπει ως Ογκολόγος, συμμετέχοντας στην ανακάλυψη νέου κατάλληλου φαρμάκου, που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, για τη θεραπεία πολλών περιπτώσεων όγκων καρκίνου.
Είναι πολύ τιμητικό για την χώρα μας, που μία Ελληνίδα στην γειτονική Ιταλία έχει αυτήν την εκπληκτική επιστημονική καριέρα με διεθνή ακτινοβολία και φυσικά είναι εξίσου τιμητικό για την πόλη μας και τον Δήμο Μεγαρέων, από όπου ξεκίνησε.
Ως Δήμαρχος εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια από καρδιάς στην Σοφία και της εύχομαι αφ’ ενός καλή επιτυχία σε ότι κάνει για την καταπολέμηση του Καρκίνου και αφ’ ετέρου να είναι υγιής, δυνατή και δυναμική να συνεχίσει το δημιουργικό και φιλανθρωπικό της έργο.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button