Ο Γιάννης Πομώνης υποψήφιος σύμβουλος με την «Ένωση Πολιτών»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί, Τρίτη 29 Αυγούστου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης.

Σκοπός της συνέντευξης ήταν η ανακοίνωση του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Πομώνη, ως υποψήφιου συμβούλου στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό «Ένωση Πολιτών».

Ο κ. Σταμούλης χαρακτήρισε, μεταξύ πολλών άλλων, τον κ. Πομώνη «πρύτανη» της τοπικής αυτοδιοίκησης με τέσσερις θητείες στη Νομαρχία και πλούσια εμπειρία στην πολιτική. Αναφέρθηκε σε «κομβικά έργα στα οποία έπαιξε σημαίνοντα ρόλο ο κ. Πομώνης», όπως ανέφερε ο Δήμαρχος.

Ο κ. Πομώνης έλαβε, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου, τον λόγο και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τον τόσο τιμητικό τρόπο που μετήλθε ο Δήμαρχος για να ανακοινώσει τη συνεργασία τους και εξέθεσε τους λόγους για τους οποίους έκρινε ότι επέλεξε να συμπορευθεί μαζί του.

Μεταξύ άλλων οι σημαντικότεροι είναι – κατά την ομιλία του κ. Πομώνη – η θεσμική συνέπεια του κ. Σταμούλη. Επίσης το γεγονός ότι όταν τίθεται θέμα εκπροσώπησης του Δήμου το κάνει και το έκανε με επάρκεια και τέλος η αποτελεσματικότητά του στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, ιδίως τώρα που βιώνουμε με ακραία συμβάντα το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.

Στο τέλος σημειώθηκαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που παρίσταντο.

ρεπορτάζ Α. Μπακαούκας

Παρόμοια άρθρα

Back to top button