Ο Γιάννης Καλλιπόζης υποψήφιος με την «Ένωση Πολιτών»

Ο συνδυασμός «Ένωση Πολιτών» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση του νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την Ένωση Πολιτών, του Γιάννη Καλλιπόζη.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός της Ένωσης Πολιτών, διευρύνεται με νέα και καταξιωμένα άτομα της τοπικής Κοινωνίας, ενισχύει το υπάρχον δυναμικό του και ανανεώνεται ενόψει των προσεχών Δημοτικών εκλογών με στόχο τη ΝΙΚΗ, έτσι ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το τεράστιο έργο που έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τον επικεφαλής του και Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και τη δημοτική του ομάδα.
Σήμερα, ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης«έδωσε τα χέρια» με τον γνωστό συμπολίτη Γιάννη Καλλιπόζη και «σφράγισαν» την συνεργασία έτσι ώστε ο Γιάννης να συμμετάσχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Πολιτών.

Ο Δήμαρχος υποδεχόμενος στο Γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα τον Γιάννη Καλλιπόζη δήλωσε:

«Με χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό της Ένωσης Πολιτών, ως μέλος και ως υποψήφιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ένα σπουδαίο και γνωστό μέλος της τοπικής κοινωνίας, τον Γιάννη Καλλιπόζη. Ο 41χρονος φαρμακοποιός είναι παντρεμένος, πατέρας 3 αγοριών και γιος του γνωστού γιατρού και πρώην Αντιδημάρχου Μεγαρέων, Στέφανου Καλλιπόζη. Ο αγώνας για τον Δήμο μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καλώς ήλθες στην ομάδα μας Γιάννη.»

Από το Γραφείο Τύπου
Του Ανεξάρτητου Συνδυασμού
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button