Ο δήμαρχος στην έναρξη του συσσιτίου αλληλεγγύης της ΙΜΜΣ

Ο δήμαρχος Μεγαρέων παρευρέθηκε στον αγιασμό έναρξης του συσσιτίου «Τράπεζα Αγάπης Μεγάρων» την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011, στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο Μεγάρων.

Στο καθημερινό συσσίτιο, το οποίο είναι έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, κατά το τρέχον έτος παρασκευάζονται 120 μερίδες και μοιράζονται σε άπορες οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα στην περιφέρεια του δήμου Μεγαρέων. Στην όλη διαδικασία της προμήθειας, παρασκευής εργάζονται εθελοντικά 100 περίπου άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού του δημοτικού προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

Κατά τον αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο θεοφ. Επίσκοπος Ελευσίνος κ. Δωρόθεος, ο δήμαρχος εξέφρασε την συμπαράστασή του στο φιλανθρωπικό αυτό έργο της Μητροπόλεως δηλώνοντας ότι θα βρίσκεται κοντά παρέχοντας κάθε δυνατή συνδρομή και βοήθεια.

Τον δήμαρχο συνόδευαν οι συνεργάτες του κ.κ. Αθανάσιος Ζάλης, Κλεάνθης Βαρελάς, Αδαμαντία Κοροβέση, Γεώργιος Σακελλαρίου, Λίτσα Παναγιωτοπούλου και ο κ. Νικόλαος Στρατουδάκης ο οποίος συμπαρίσταται ηθικά και υλικά στην διαδικασία του συσσιτίου από της έναρξής του το 2004

Μαζί με τον δήμαρχο επίσης παρευρέθη ο κ. Σπύρος Σούντης ο οποίος προΐσταται της κοινωνικής υπηρεσίας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button