Φεύγει και ο Μπάρμπης από τον Βύζα;

Φεύγει και ο Μπάρμπης από τον Βύζα;

Δεν λέει να βρειησυχία ο Βύζας Μεγάρων! Μετά το «ναυάγιο» που υπήρξε με την υπόθεση της ανάληψης των ηνίων της ομάδας από τον Λευτέρη Παντάζη, ίδια κατάληξη είχε η παραχώρηση του συλλόγου και στον Νίκο Μπάρμπη! Για να φτάσουμε σ' αυτή την εξέλιξη, μεσολάβησε το βράδυ της Πέμπτης έντονη αντιπαράθεση του κ. Μπάρμπη με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Δημήτρη Τραγκουμανίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές είχαν «κλειστεί» από νωρίς στα γραφεία της ομάδας και ήρθαν σε έντονη διένεξη με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Μπάρμπης δεν φρόντισε να καλύψει εξαρχής τις οφειλές προς τους περσινούς παίκτες του συλλόγου επειδή θεωρούσε προτιμότερο να προχωρήσει πρώτα σε μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας. Ο κ. Μπάρμπης είδε την πόρτα της εξόδου από το οικογενειακό περιβάλλον του κ. Τραγκουμανίδη με αποτέλεσμα η αβεβαιότητα, πλέον, να είναι έκδηλη για την επόμενη ημέρα του συλλόγου και ελοχεύει πλέον σοβαρά ο κίνδυνος για το αν θα μπορέσει να συμμετέχει στη Δ' Εθνική. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φωνές από το χώρο των γραφείων ακούγονταν την ίδια ώρα και στους παίκτες που έκαναν προπόνηση!

Εκεί, παρευρέθηκαν πέρα από τους Γαλάνη και Πλάτανο που έχουν έρθει σε συμφωνία, ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας της Πέτροβατς Αλεξάνταρ Μπράιτς, ο αμυντικός του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας Φίλιππος Παπαγερίδης, ο 21χρονος επιθετικός του Ελπιδοφόρου Μιχάλης Παυλής (σ.σ. αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Αστέρα Μαγούλας) και ο Θοδωρής Μακρόπουλος του Αίαντα Σαλαμίνας.

Αντίθετα, απουσίασε ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε που είχε υπογράψει από την Πέμπτη αλλά, όπως όλα δείχνουν, δεν θα ισχύσει η μεταγραφή του και ο Βούλγαρος Ιβάν Καραμανόβ. Πριν προκύψουν οι τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά, ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης δήλωνε ακόμα ότι το βράδυ της Πέμπτης θα γινόταν επαφή με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα Πιέρ Εμπέντε για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της απόκτησης του διαφορετικά θα εξετάσουν εναλλακτικά την περίπτωση του Λευτέρη Τοπαλίδη που αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας.

Παράλληλα, χαρακτήριζε δεδομένη την απόκτηση ως δεύτερου τερματοφύλακα του Θανάση Μιχελή που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ψαχνών. Ακόμα, προσύμφωνο με τους «κιτρινόμαυρους» υποστήριζε ότι υπέγραψαν οι Κώστας Ηλιόπουλος της Ηλιούπολης και Γιάννης Βοσκόπουλος του Πανσερραϊκού ενώ θεώρησε πολύ πιθανή και την επιστροφή του περσινού αρχηγού της ομάδας Γιάννη Γκούμα, αν και σε πρώτο επίπεδο υπήρξε οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ολα αυτά, όμως, έμειναν στα λόγια μετά την αρνητική κατάληξη που υπήρξε για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του συλλόγου

[Πηγή: mikriliga.com]

Related posts