Ο δήμαρχος Μεγαρέων ζητά από τον Πρωθυπουργό πάγωμα χρεών πλημμυροπαθών

Η θεομηνία πέρασε, όμως τα προβλήματα μικρά και μεγάλα εξακολουθούν να παραμένουν και οι πλημμυροπαθείς του Δήμου Μεγαρέων χρειάζονται ουσιαστική βοήθεια.

Ο Δήμος Μεγαρέων όλες αυτές τις ημέρες προσπαθεί να αμβλύνει τα προβλήματα και στηρίζει με διάφορους τρόπους τους πολίτες μοιράζοντας φαγητό, τρόφιμα, κουβέρτες, κρεβάτια, στρώματα και διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης με έγγραφό του στον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα ζητεί να παγώσουν για εύλογο χρονικό διάστημα όλα τα χρέη των πλημμυροπαθών έτσι ώστε να διευκολυνθούν όσοι επλήγησαν από την θεομηνία της 15 ης Νοεμβρίου κι έχουν πραγματικές ανάγκες.

Το κείμενο του εγγράφου με αριθμ. Πρωτ.21621 και ημερομηνία 28 Νοεμβρίου 2017, έχει ως εξής:
«Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ, παρακαλούμε, όπως λάβετε μέριμνα, ώστε να «παγώσουν» όλα τα χρέη των πλημμυροπαθών, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση (ΔΟΥ, Τράπεζες, ΔΕΗ κλπ), για εύλογο χρονικό διάστημα, διότι δεν είναι δυνατόν μέσα στην δυστυχία και στην παραζάλη, που τους δημιούργησε η πρόσφατη θεομηνία της 15 ης Νοεμβρίου, που έπληξε το Δήμο Μεγαρέων (Μέγαρα και Νέα Πέραμο), να πρέπει να αντιμετωπίσουν και την πίεση, που τους ασκείται για την αποπληρωμή χρεών και μάλιστα σε μία περίοδο, που τους έχει καταστραφεί το σπίτι, η οικοσκευή κ.λ.π και προσπαθούν να επιβιώσουν

Παρόμοια άρθρα

Back to top button