Ο Ανδρ. Μιχάλαρος ζητά παράταση για δηλώσεις στο Κτηματολόγιο

Την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για τη Δυτική Αττική, που λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2019 ζήτησε ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, με επιστολή του στους αρμόδιους Υπουργό και Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ.κ. Κ. Χατζηδάκη και Δ. Οικονόμου, αντίστοιχα και στην Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε..

Ο Πρόεδρος Β.Ε.Π. ζητάει να ληφθούν υπόψη ο αριθμός των δικαιολογητικών που πρέπει να συγκεντρωθούν από τους υπόχρεους, αλλά και η γραφειοκρατία, που δυστυχώς υφίσταται και να δοθεί επίσημα μία ακόμη παράταση μέχρι τέλους του χρόνου ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία οι υπόχρεοι στη Δυτική Αττική, χωρίς να κινδυνεύουν από πρόστιμα και δικαστικές περιπέτειες.

Επειδή αντικρουόμενα δημοσιεύματα βλέπουν το φως και αναφέρονται σε μία «σιωπηρή» ευκαιρία έως το τέλος του χρόνου, ο κ. Μιχάλαρος τονίζει ότι μία επίσημη ανακοίνωση για την παράταση της προθεσμίας θα καθησύχαζε και θα διευκόλυνε όσους έχουν ακόμη εκκρεμότητες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button