Λαϊκή Συσπείρωση: Να πραγματοποιηθούν μαζικοί έλεγχοι στους χώρους εργασίας στη δυτική Αττική

Προς το δήμαρχο Μεγαρέων κ. Σταμούλη Γρηγόρη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και προς τους δημοτικούς συμβούλους, απεστάλη επιστολή – αίτημα από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Μεγάρων Νέας Περάμου, κ. Αντώνη Χοροζάνη με θέμα:

«Να διατεθούν τώρα όλα τα τεστ που η Περιφέρεια Αττικής έχει στη διάθεσή της για να πραγματοποιηθούν μαζικοί έλεγχοι στους χώρους δουλειάς της Δυτικής Αττικής».

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Μεγαρέων απαιτεί από τη δημοτική αρχή να ζητήσει τώρα από την Περιφέρεια Αττικής να διατεθούν όλα τα τεστ που έχει στη διάθεσή της για να πραγματοποιηθούν μαζικοί έλεγχοι στους μεγάλους χώρους δουλειάς της Δυτικής Αττικής.

Μαζικοί έλεγχοι, που η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά, τη στιγμή που η δυτική Αττική παραμένει στο «κόκκινο», καθώς δεν λαμβάνονται όλα τα ουσιαστικά μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, δε θωρακίζεται το σμπαραλιασμένο δημόσιο σύστημα υγείας.

Ζητάμε έστω και τώρα, να παρθεί η πρωτοβουλία για μαζικούς ελέγχους στους χώρους δουλειάς και ιδιαίτερα σε χώρους δουλειάς που υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες στα σωματεία εργαζομένων της δυτικής Αττικής.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Αντώνης Χοροζάνης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button