Νηρέας: Χρυσό στο σύνθετο ομαδικό σε διεθνές τουρνουά ενόργανης στη Βουλγαρία

Σημαντική επιτυχία πέτυχαν οι αθλήτριες Μαρίζα Κοκκώνη, Νικολέτα Καριώρη, Νεκταρία Χατζηαντωνίου, Δανάη Σύρακα και Ίρια Ελευθερίου του ΑΓΣ Νηρέας Νέας Περάμου, στο διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής το οποίο διεξήχθη στην πόλη Blagoevgrad της Βουλγαρίας από 23 έως 25 Νοεμβρίου 2018.
Στο τουρνουά πήραν μέρος 27 σωματεία από 7 χώρες, συγκεκριμένα από την Σερβία, Κροατία, Ρωσία, Σκόπια, Αγγλία, Ελλάδα και Βουλγαρία.

Οι αθλήτριες από τη Νέα Πέραμο επανέλαβαν την επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 όπου αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες παγκορασίδων στο σύνθετο ομαδικό. Κατέκτησαν και στο Blagoevgrad το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό επικρατώντας σε πολύ δύσκολο και σκληρό ανταγωνισμό.
Για τρεις ημέρες τα κορίτσια του Νηρέα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν το καλύτερο δυνατό.

Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Νηρέας συμμετέχει στο εν λόγω τουρνουά, παρουσιάζοντας εξέλιξη προς το καλύτερο αφού το 2017 είχαν κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο.

Οι κατατάξεις και η συλλογή μεταλλίων:

Μαρίζα Κοκκώνη: 2η στο σύνθετο ατομικό, 2η στο άλμα, 2η στο δίζυγο, δύο αργυρά μετάλλια και ένα χάλκινο.
Νικολέτα Καριώρη: 1η στο σύνθετο ομαδικό, 1η στη δοκό ισορροπίας, 1η στο έδαφος, δεύτερη στο σύνθετο ατομικό, τρία χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό.
Νεκταρία Χατζηαντωνίου: 1η στο σύνθετο ομαδικό, 3η στο σύνθετο ατομικό, 3η στη δοκό ισορροπίας, 5η στο δίζυγο, 5η στο έδαφος, ένα χρυσό μετάλλιο και δύο χάλκινα.
Δανάη Σύρακα: 1η στο σύνθετο ομαδικό, 4η στο σύνθετο ατομικό, ένα χρυσό μετάλλιο.
Σωτηρία Ελευθερίου: 1η στο σύνθετο ομαδικό, 5η στο σύνθετο ατομικό, ένα χρυσό μετάλλιο.

Την αποστολή συνόδεψαν η προπονήτρια Σοφία Τσεγκέλη, η πρώην πρωταθλήτρια Μαρία Σίμου και γονείς και μέλη των μελών της ομάδας. Επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος του Νηρέα και μέλος του ΔΣ της ΕΓΟ Δημήτρης Τσεγκέλης.

dav
dav

Παρόμοια άρθρα

Back to top button