Νηρέας Νέας Περάμου: Εντυπωσιακή η γιορτή λήξης της χρονιάς

Γέμισαν το γήπεδο ποδοσφαίρου της Νέας Περάμου οι φίλοι του Νηρέα προκειμένου να παρακολουθήσουν τη γιορτή λήξης της περιόδου 2016-2017. 1200 θεατές απόλαυσαν το φαντασμαγορικό θέαμα ενόργανης γυμναστικής το οποίο προσέφεραν οι αθλήτριες του Συλλόγου συμμετέχοντας σε μια παράσταση που η προπονητική ομάδα του Νηρέα, με επικεφαλής τη Σοφία Τσεγκέλη, είχε σχεδιάσει και προετοιμάσει.

Οι αθλήτριες όλων των τμημάτων εκτέλεσαν ομαδικά και ατομικά προγράμματα αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το υψηλό τους επίπεδο και τη δουλειά η οποία γίνεται ώστε δικαίως να την αποκαλούν με υπερηφάνεια «ο Σύλλογος των πρωταθλητών».

Εντυπωσίασε και συγκίνησε το ατομικό πρόγραμμα της αρχιπροπονήτριας Σοφία Τσεγκέλη με το οποίο η ίδια απέδωσε την προσωπική της ιστορία στην ενόργανη, πώς από την ηλικία των 5 ετών πρωτάκουσε τη φράση «ενόργανη γυμναστική» και πώς, μετά από αυτό, γεννήθηκαν τα όνειρά της τα οποία την οδήγησαν στην αγωνιστική καταξίωση και στην σημερινή καθοδηγητική της θέση.

Για μία ακόμα χρονιά οι αθλήτριες του Νηρέα πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις  σε εθνικό επίπεδο.

Η Μαγδαληνή Τσιώρη αναδείχθηκε πανελληνιονίκης κορασίδα 2017 κατακτώντας χρυσό σε καθένα από τα πέντε όργανα της ενόργανης.

Η ομάδα παγκορασίδων αναδείχθηκε αργυρή πανελληνιονίκης στο σύνθετο ομαδικό 2017.

Τώρα οι Μαγδαληνή Τσιώρη και η Μαρίζα Κοκκώνη είναι μέλη της εθνικής ομάδας.

Όπως συνηθίζεται, ο Σύλλογος απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε αθλήτριες οι οποίες διακρίθηκαν αγωνιστικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς που έληξε ως εξής:

  • Ομάδα παγκορασίδων για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο σύνθετο ομαδικό
  • Μαρίζα Κοκκώνη για την επιλογή της σε κλιμάκιο επιλογής της εθνικής ομάδας και άλλες επιτυχίες
  • Μαγδαληνή Τσιώρη για την ανάδειξή της σε πανελληνιονίκη
  • Ομάδα κορασίδων για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2017, Αθανασία Καραχάλιου, Νίκη Αξιώτη, Μαριάννα Κωτσοπούλου, Θάλεια Τζιβλέρη
  • Ομάδα Golden 1 για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο φεστιβάλ ΕΓΟ Star Gym
  • Ομάδα Golden 2 για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο φεστιβάλ ΕΓΟ Star Gym

Για τις άοκνες προσπάθειές του για τον Νηρέα και την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΓΟ, οι γονείς της αγωνιστικής ομάδας των παγκορασίδων απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο Δημήτρη Τσεγκέλη.

Η πορεία του Νηρέα κατά την περίοδο 2016 – 2017

  • Διασυλλογικοί φιλικοί αγώνες στην Πάτρα
  • Κύπελλο Αίας Θερμαϊκού
  • Διασυλλογικοί αγώνες ΑΕΣΓΑ
  • Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2017

Παρόμοια άρθρα

Back to top button