Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη στον Α.Σ. «Ο Σκίρων» για τις επιτυχίες του

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει ότι μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, το καλοκαίρι στη Μπολόνια της Ιταλίας (η Ελλάδα στην 1η θέση της κατάταξης με 47 χρυσά, 27 ασημένια και 12 χάλκινα), μια ακόμα μεγάλη επιτυχία ήρθε να προστεθεί στο βιογραφικό τόσο της Εθνικής Ομάδας όσο και του Α.Σ. Νέας Περάμου “Ο Σκίρων”.

Συγκεκριμένα, στο δύσκολο 17ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που διεξήχθη στη Μπάνια Λούκα της Βοζνίας – Ερζεγοβίνης με 18 συμμετέχουσες χώρες, η Εθνική Ομάδα αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση κατακτώντας συνολικά 16 χρυσά, 26 ασημένια και 23 χάλκινα μετάλλια. Ο Α.Σ. “Ο Σκίρων” συμμετείχε με 4 αθλήτριες και αθλητές και κατέκτησε 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια, με προπονήτρια τη Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Μπαμπαλού, που είναι επίσης προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας. Στην κατάταξη είχαμε:

4η θέση Κόκκωνης Άγγελος Μαρίνος nw
5η θέση Βασιλειάδου Φανή Δέσποινα fs
5η θέση Βασιλειάδης Κωνσταντίνος nw
7η θέση Βασιλειάδης Κωνσταντίνος fs

Ο δήμαρχος Μεγαρέων, κ. Γρηγόρης Σταμούλης, συνεχάρη για τις επιτυχίες αυτές, δηλώνοντας:
«Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους αθλητές του Α.Σ. “Ο Σκίρων” τόσο για τη συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα, όσο και για τα μετάλλια που αποκόμισαν, ιδίως στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, όπου σημείωσαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, δεδομένου του μεγάλου ανταγωνισμού. Ένα μεγάλο “μπράβο” είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για αυτά τα παιδιά. Θέλω ιδιαίτερα να συγχαρώ την αγαπητή Δημοτική Σύμβουλο κα Κατερίνα Μπαμπαλού που συνετέλεσε σε αυτές τις επιτυχίες και που απέδειξε οτι όλα είναι δυνατά, όταν υπάρχει θέληση και αγάπη για το αντικείμενο».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button