Νικόλαος Δουμένης: Πειράματα τέλος! Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά

Φίλες και φίλοι,

Η αυτοδιοίκηση ως θεσμός που προκύπτει μέσα από τη δημοκρατική διαδικασία εκλογών οφείλει να προάγει τη Δημοκρατία και τα Πολιτικά ήθη, να ενισχύσει την πολιτειακή συνειδητοποίηση του πολίτη και υπηρετεί το συμφέρον της κοινωνίας. Το ζητούμενο σε αυτό το χρονικό σταυροδρόμι που βρίσκονται τα Μέγαρα, η Νέα Πέραμος και η Κινέτα, είναι να δώσουμε τέλος στη στασιμότητα και την αδιαφορία. Ο συνδυασμός «Μαζί Με Όραμα» και ο επικεφαλής και αυριανός δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς έχοντας την πλειοψηφία της Μεγαρικής κοινωνίας και της Νέας Περάμου στο πλευρό του, ως νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου, είναι η λύση για ένα καλύτερο αύριο για τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο και την Κινέτα.

Πειράματα τέλος! Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά. Το χρωστάμε στους νέους και στις νέες! Οι περιοχές μας αναζητούν διέξοδο από το αδιέξοδο. Εμείς ως δύναμη αλλαγής με ρεαλισμό και επίγνωση ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδί που κάνει θαύματα, με τόσα συσσωρευμένα προβλήματα, δεσμευόμαστε να εργαστούμε από την επόμενη των εκλογών με αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και ποιότητα, για να κάνουμε πράξη τις προσδοκίες και το όραμα μας για ένα καλύτερο μέλλον. Εμείς, σαν δύναμη αλλαγής, έχουμε χρέος ταυτόχρονα με τις τεχνοκρατικές λύσεις και τα έργα υποδομής να δώσουμε στους πολίτες ένα όραμα. Μία ρεαλιστική προοπτική βελτίωσης της ποιότητας ζωής, με την αναζωογόνηση των αξιών που δοκιμάζονται σήμερα και ο πνευματικός μας επαναπροσανατολισμός είναι μέγιστης ευθύνης όσων θέλουμε να εκπροσωπούμε το λαό. Το χρωστάμε κυρίως στη νεολαία.

Στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο και στην Κινέτα οφείλουμε πολλά που δεν έγιναν μέχρι σήμερα. Η κοινωνία αξίζει πολύ περισσότερα, η νέα γενιά αξίζει ένα καλύτερο αύριο. Υπάρχει ο άλλος δρόμος και εμείς τον προτείνουμε και δεσμευόμαστε για μια νέα αρχή. Καλούμε όλους του πολίτες να αποτελέσουν χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς περιορισμούς δύναμη αλλαγής για τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο και την Κινέτα που αξίζουμε.

Στις εκλογές του Μαΐου πάμε μπροστά. Αρκετά! ΟΧΙ άλλη χαμένη θητεία. Ψηφίζουμε τον δημοτικό συνδυασμό «Μαζί Με Όραμα» με επικεφαλής τον Κλεάνθη Βαρελά για ένα καλύτερο αύριο!

Δουμένης Νικόλαος
Απόφοιτος Μηχανολογικού Τομέα
Υποψήφιος Σύμβουλος
Με το Δημοτικό συνδυασμό «Μαζί Με Όραμα»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button