Νέο Δ.Σ. για τον Ευκλείδη – Κοπή πίτας

Έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 20/01/2014 στα γραφεία του Α.Σ. Ευκλείδης, προέκυψε  νέο Δ.Σ. της ομάδας. Μετά από πρόσκληση του πρώτου υποψήφιου σε ψήφους, το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε στις 22/01/2014 προκειμένου να συσταθεί σε σώμα και τα αξιώματα προέκυψαν όπως περιγράφονται παρακάτω:

 

 

Χατζηάδης Κώστας – Πρόεδρος 6994-077550

 

Σιδέρης Παναγιώτης – Αντιπρόεδρος Α

 

Καλαφατάς Αντώνης – Αντιπρόεδρος Β – Ταμίας

 

Κίτσιος Τάσος – Γραμματέας

 

Σάλτας Χρήστος – Γενικός Αρχηγός

 

Σιδέρης Δημήτρης – Δημόσιες Σχέσεις

 

Σωτηρίου Γιάννης – Υπεύθυνος τύπου: 6973-991398 2296025600 ΦΑΞ

 

Εξελεγκτική Επιτροπή

 

Βιλλιώτης Κώστας

 

Γεραναστάση Βούλα

 

Μπαμπαλός Θόδωρος

 

Καράμπελας Κώστας Μέλος

 

Σιδέρης Γιάννης Μέλος

 

Κοπή πίτας

Το Σάββατο 11/1/2014 ο Α.Σ. Ευκλείδης καλωσόρισε το νέο έτος με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στο Café Αίγλη οι φίλοι όλων των τμημάτων της ομάδας μας, σε ένα πολύ οικογενειακό περιβάλλον, γιόρτασαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας τη νέα χρονιά που μόλις έκανε το ξεκίνημά της.

Όλα τα μέλη μέλη του νέου Δ.Σ. είναι στη διάθεση των ποδοσφαιριστών αλλά και των οικογενειών τους, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της ομάδας μας.

Ο Α.Σ. Ευκλείδης συμπληρώνοντας δώδεκα χρόνια παρουσίας στον αθλητικό χώρο της Δυτ. Αττικής, έχει να υποδείξει ήθος και συνέπεια μέσω της ποδοσφαιρικής δράσης του.

 

Σήμερα οι ακαδημίες μας αποτελούνται από 70 εβδομήντα περίπου παιδιά & νέους, που έχουν κέφι και διάθεση να αθληθούν πάνω απ’ όλα, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές της εποχής μας. Γι’ αυτό ο πρώτος σκοπός των πιστοποιημένων προπονητών μας από την Ε.Π.Ο., Κων Κίτσιου Αναστάσιου & Σιδέρη Ιωάννη, είναι η ένταξη των παιδιών στην ομάδα και το αθλητικό ιδεώδες. Σε αυτή την προσπάθεια η στήριξη του κόσμου είναι αμέριστη, όπως και αποδείχθηκε από την προσέλευσή του στην κοπή της πίτας μας.

 

Όλοι οι παρευρισκόμενοι με τα λίγα ευρώ της πρόσκλησης που κατέβαλαν, έδωσαν με τον τρόπο τους άλλη μια ώθηση προς όφελος της ομάδας μας. Γι’ αυτό τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και ολόκληρο το Δ.Σ. υπόσχεται πως θα συνεχίσει την προσπάθεια για την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας.

 

Καλή χρονιά σε όλους και με υγεία να προχωρήσουμε, για να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες του καθενός.

          

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button