Ο Αλέξανδρος Μαζιώτης επιστρέφει και πάλι στον Βύζα

Ο Αλέξανδρος Μαζιώτης επιστρέφει στην ομάδα του Βύζα ώστε να τον βοηθήσει στον στόχο του, που δεν είναι άλλος εκτός από την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που προέρχεται από τις ακαδημίες των κιτρινόμαυρων, έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ερμιόνη, Λευκίμη και Ατσαλένιο με θητείες σε Β και Γ Εθνική.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ομάδας:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μαζιώτη. Ο νεαρός 22 ετών επιθετικός μέσος, που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίζονταν στην ομάδα του Ατσαλένιου, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε.

Αν και νεαρός σε ηλικία, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής διαθέτει εμπειρία με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην Παναχαϊκή, στον Εθνικό Φιλλιπιάδας, στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, στην Ερμιόνιδα και στην Λευκίμη, γι’ αυτό και η βοήθειά του στην προσπάθεια της ομάδας του Βύζαντα να πετύχει τον στόχο του, αναμένεται να είναι πολύτιμη.

Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Μαζιώτη στο ποδοσφαιρικό του «σπίτι» και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button