Γενική συνέλευση της ΕΠΣΔΑ

Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔΑ. Εγκρίθηκε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός και η έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους.

Παρόντες όλα τα μέλη της Ένωσης μεταξύ αυτών ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Γιώργος Ντούρος(γενικός γραμματέας), ο Ηλίας Μήνος, ο αντιπρόεδρος Κώστας Διολέτης, Νίκος Ευθυμίου(ειδικός γραμματέας), ο Μάκης Πάνος, ο Κώστας Βαλσαράς, ο Φάνης Μαλανδρίνος, ο Σπύρος Δρίκος, η γραμματέας της Ενωσης Κωνσταντίνα Φράγκου).

Από τους διαιτητές ο Αριστείδης Βάτσιος και ο Τιμολέων Σταμάτης.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου Τσόκα.

Παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων μεταξύ αυτών:

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Χρήστος Σοφιανίδης( Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας), Λεωνίδας Νικολάου-Μάκης Πανταζής (Βύζαντα Μεγάρων), Κώστας Πέτρου (Μανδραικός), Τάσος Δούκας(ΠΑΟΚ Μάνδρας), Βασίλης Τζαφέρης, Κώστας Μακρής, Μιχάλης Κατσάφαρος(Ηρακλής Ελευσίνας), Δημήτρης Σερεμέτης, Σωτήρης Χωραβάτης(Ατταλος Νέας Περάμου), Ιωάννα Ζαλοκώστα πρόεδρος(ΑΟ Ζωφριάς), Καψάλη Πολυξένη(Ταμίας ΑΟ Ζωφριάς), Φάνης –Παναγιώτης Μαλανδρίνος, Χρήστος Παππούς (Εθνικός Πανοράματος), Γιώργος Κρητικός, Γιώργος Θηναίος(Αστέρας Ανω Λιοσίων), ο Θεοδόσης Δρόλιας(πρόεδρος της ΑΕ Ζεφυρίου), η κ.Κοντορέση από τον Θρασύβουλο, από τον Πήγασο Θριασίου ο πρόεδρος Μιχάλης Τσαφαράς, ο Μέγας Καραμπίνης- Κατερίνα Νικολάου, (Αστέρας Μαγούλας), Κώστας Σιέττος, Αγγελόπουλος(Αίας Παραλίας), από την Μικρασιατική ο πρόεδρος της ομάδος, από τον Σκορπιό Φυλής, από τον Θρασύβουλο, από τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου ο Χρήστος Αποστολόπουλος και η Σοφία Σαμψωνίδου, από τον Ικαρο Νεοκτίστων ο Γιάννης Τσακίρης, και η Δέσποινα Βλαχαντώνη, από τον Ερμή Πάρνηθας Λιοσίων, από τον Απόλλωνα Λιοσίων ο Νίκος Παπαδήμας, ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος(πρόεδρος Απόλλωνα Ποντίων)κά.

Απουσίασαν οι ομάδες του Ακράτητου, Μεγαρικού, Κριού, Λαμπερής.

Ακόμα από τον δήμο Ασπροπύργου ο δήμαρχος Νίκος Μελετίου, ο εντεταλμένος Δημ. Συμβούλος Αντώνης Κοναξής, ο αντιδήμαρχος Λιοσίων-Φυλής Δημήτρης Καμπόλης.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους μέλη της ΕΠΣΔΑ και αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε. Ενώ τόνισε θα δοθεί τόπο στα νιάτα και στις ακαδημίες της Ένωσης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button