ΝΕΜ – Πανερυθραϊκός την Κυριακή με ελεύθερες «βολές» του Γ. Μάνταλου

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό Α.Σ., που θα γίνει την Κυριακή (04/12, 15:00) στη NEM BC Arena, για την 9η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή Γιώργο Μάνταλο και ερωτηθείς για τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Κυριακής και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του απάντησε με τον αποκλειστικό του τρόπο:

«Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αντάξιο της βαθμολογικής θέσης του Πανερυθραϊκού (σημειωτέον είναι πρώτος) αλλά και της σημαντικής παρουσίας του και του «αποτυπώματός» του στο ελληνικό μπάσκετ. Προετοιμαζόμαστε για μια πραγματική αγωνιστική μάχη, στην οποία υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν είμαστε εμείς.

Όμως, πέρα από τα αγωνιστικά, αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό και θα το δει όλη η Ελλάδα. Η «φλόγα» μεγάλωσε και εμείς μαζί της! Τα Μέγαρα πρέπει να αισθανθούν υπερήφανα για το «παιδί» τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Από τους φορείς μόνο ο Δήμος είναι δίπλα μας. Δεν παίρνουμε πίσω ούτε ένα ποσοστό απ’ όσα δίνουμε στην περιοχή!
Και αυτό είναι κατάφορη αδικία!»

Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το YouTube:Hellenic BF TV και τηλεοπτικά: Kontra Channel (Αττική).

«Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για τον αγώνα της εβδομάδας! Γι’ αυτό μη λείψει κανείς από την NEM BC Arena», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της ΝΕΜ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button