Συνεργασία της ΝΕΜ BC με την TÜV AUSTRIA Hellas

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης Νεανική Εστία Μεγαρίδος ανακοινώνει τη συνεργασία της με την TÜV AUSTRIA Hellas αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «με βαθιά συναισθήματα ευγνωμοσύνης δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου της TÜV AUSTRIA Hellas, της μεγαλύτερης Εταιρείας Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ελπίζοντας η πράξη τους να βρει και άλλους μιμητές, που θα καταστούν συνοδοιπόροι μας στον αγώνα για εξωστρέφεια του τόπου μας και για προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας:

H TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, στέκεται στο πλευρό της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης ΝΕΜ Basketball Club, στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με δωρεά ύψους 3.000 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού για το NEM Basketball School.

Η εταιρεία, με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά και σε πείσμα της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία, στηρίζει τους νέους αθλητές προάγοντας τα Πρότυπα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τη σημασία της ομαδικότητας και την περαιτέρω ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύει στην πράξη τους αγώνες και την πρόοδο των νέων αθλητών, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Η ΝΕΜ (Νεανική Εστία Μεγαρίδας) BC (Baskeball Club) ιδρύθηκε στα Μέγαρα το 1974. Διαθέτει σήμερα περισσότερους από 350 νέους αθλητές με επίσημο δελτίο, ηλικίας από 5 έως και 17 ετών, ενώ η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης, έχει διαγράψει μια εκπληκτικά ανοδική πορεία τα τελευταία έτη. Από τοπικά πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ, αγωνίζεται σήμερα στην Β’ Εθνική κατηγορία, στην οποία μάλιστα έχει ανέβει ήδη στην πρώτη θέση, διεκδικώντας με μεγάλες αξιώσεις την άνοδό της στην εθνική κατηγορία Α2.

Η TÜV AUSTRIA Hellas στο πλαίσιο των δράσεων προσφοράς της στην κοινωνία, μέσω του προγράμματος «Ακούμε και Προσφέρουμε», συνεχίζει με συνέπεια να αφουγκράζεται και να ενισχύει όλους εκείνους που χρειάζονται στήριξη. Με αίσθημα ευθύνης και πιστή στις αξίες της και το όραμά της για την ανάδειξη της Ποιότητας, αναγνωρίζει τους Ανθρώπους – Κοινωνικά Πρότυπα που ξεχωρίζουν, και ενισχύει και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές τους.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσής της η ΝΕΜ αναφέρει:

Η ΝΕΜ έχει σπάσει εδώ και καιρό τα δεσμά του τοπικισμού και αποτελεί πρεσβευτή των Μεγάρων αλλά και της Δυτικής Αττικής στο Πανελλήνιο.

Υποστηρίζοντας τη ΝΕΜ δεν πετάς τα λεφτά σου στον κουβά!

Υποστηρίζοντας τη ΝΕΜ γίνεσαι συνταξιδιώτης στο ταξίδι προς την ανάδειξη του όμορφου τόπου μας και την δημιουργία αθλητικού πολιτισμού!

Τώρα και η TÜV AUSTRIA Hellas makes the flame burn brighter…

Παρόμοια άρθρα

Back to top button