Η ΝΕΜ αποχαιρετά Αβραμίδη και Ντινόπουλο

Η οικογένεια της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος , αισθάνεται την ανάγκη να αποχαιρετήσει με έντονα συναισθήματα, δύο δικά της παιδιά, καθώς ο χρόνος και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις ανάγκασαν, τουλάχιστον προσωρινά, να χωρίσουν οι δρόμοι μας με αυτούς….. των Γιάννη Αβραμίδη και Πάνου Ντινόπουλου.

Ο πρώην αρχηγός μας, ο δικός μας Γιάννης Αβραμίδης, τίμησε την φανέλα μας και την πόλη μας για 4 έτη , συμβάλλοντας στον μέγιστο βαθμό στην άνοδο της ομάδας στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ αλλά και στην γενικότερη εικόνα της. Ο Γιάννης πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη υπήρξε σημείο αναφοράς για την αγωνιστική του αξία, την ηθική του, την αγάπη του για την ομάδα και το δέσιμο που απέκτησε με τον Σύλλογο και τους ανθρώπους του. Μπορεί η φετινή προετοιμασία να ξεκινήσει χωρίς τον Γιάννη αλλά ως φίλος θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα μας και σε ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

Ο Πάνος, κοσμούσε και αυτός με την παρουσία του τα τελευταία 3 χρόνια το Σωματείο μας, τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής σε τμήματα των Ακαδημιών μας. Αν και ως την τελευταία στιγμή, υπάρχει η πιθανότητα να ξεπεραστούν οι προσωπικές δυσκολίες  που αντιμετωπίζει και να αναλάβει έστω και ένα τμήμα στην Σχολή μας, αυτή την στιγμή οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του, την αγάπη του και την ευγενική του παρουσία καθ’ όλη την τριετία.

Ευχόμαστε και στα δύο παιδιά κάθε καλό στην προσωπική τους ζωή και «εις το επανιδείν»!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button