Ζητείται λύση για τον Βύζα – Άκαρπη η πρώτη γενική συνέλευση

«Άκαρπη ήταν η πρώτη προγραμματισμένη γενική συνέλευση του Βύζα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2023 στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο», σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας.

Στη συνέλευση μπορεί να μην προέκυψε απαρτία, όμως όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να αναζητήσουν μέσα από συζήτηση με τα στελέχη της διοίκησης και ιδιαίτερα με την πρόεδρο κ. Γιάννα Ρήγα και τον αντιπρόεδρο κ. Τάσο Σάλτα, τους λόγους για τους οποίους τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης δεν συνεχίζουν στην ομάδα.

Η βασική αιτία σχετίζεται με την απόφαση του ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ να αλλάξει οικονομική πολιτική, αλλά και με το ότι ιδιαίτερα στην Γ’ Εθνική, δεν υπήρχε οικονομική στήριξη από τους φιλάθλους.

Αυτό το απέδειξε με στοιχεία ο αντιπρόεδρος κ. Τάσος Σάλτας, κάνοντας γνωστό πως σε 13 εντός έδρας κόπηκαν μόλις 1100 εισιτήρια ενώ διατέθηκαν μόνο 100 εισιτήρια διαρκείας!

Απαίτηση των φιλάθλων που ήταν παρόντες στην συνέλευση, ήταν πριν την διενέργεια της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης, να γίνει επαφή με τον δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, προκειμένου να εξαντληθούν όλες οι περιπτώσεις για να βρεθεί η κατάλληλη λύση ώστε να μην οδηγηθεί η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αξιοσημείωτο είναι πως ενδιαφέρον για τις διοικητικές εξελίξεις στον Βύζα έδειξαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ Σπύρος Κορώσης (που παρευρέθηκε στο τελευταίο πριν την γενική συνέλευση Δ.Σ.) και Παναγιώτης Μαργέτης ο οποίος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Στέλιο Φρυγανά ήταν παρόντες στη γενική συνέλευση.

Η επαναληπτική γενική συνέλευση του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και ώρα 18:30 στο «Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο».

Εκ του Γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button