ΝΕΜ: Αλλαγή σκυτάλης στο staff της Αντρικής Ομάδας

Αλλαγή σκυτάλης στο staff της Αντρικής Ομάδας της ΝΕΜ μετά την αποχώρηση του Ζιάκα.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Ολόκληρη η οικογένεια της ΝΕΜ αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον coach Ζιάκα για την συνεισφορά του στην περσινή ονειρική σεζόν.
Επαγγελματικές υποχρεώσεις οδήγησαν στο φιλικό «διαζύγιο», αλλά οι πόρτες της ομάδας θα είναι πάντοτε ανοιχτές για τον coach στο μέλλον.
Ο coach Ζιάκας εκτός από στενός συνεργάτης του coach Μάνταλου στην Αντρική ομάδα & συνυπεύθυνος για τις επιτυχίες της, ήταν και head coach στο Εφηβικό όπου η άνοδος χάθηκε κυριολεκτικά στο καλάθι και στις λεπτομέρειες!
Σε ευχαριστούμε coach για όλα, καλή συνέχεια και εις το επανιδείν!

Και στη θέση αυτού Πέτρουλας! Παρά τη γκρίνια του Μάνταλου να το σκεφτεί για ακόμη έναν χρόνο ο αγαπημένος της κερκίδας έβγαλε τα μπλε των παιχτών και φόρεσε τα πορτοκαλί του staff.
Ήδη από πέρσι ο Μάνταλος του είχε δώσει αυξημένες αρμοδιότητες, όσον αφορούσε στο ρόλο του στην ομάδα και η ανακοίνωσή του ήρθε να δέσει αρμονικά στην μεγάλη οικογένειά μας.
Ο coach πλέον Πέτρουλας εκτός από συνεργάτης του Μάνταλου θα είναι και head coach στο Εφηβικό επιχειρώντας να οδηγήσει σε μια αρμονική «έξοδο» των παιδιών του Σχολείου μας προς την Αντρική Ομάδα.
Καλή επιτυχία coach Alex στα νέα σου καθήκοντα!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button