ΝΕΜ: Ανανέωση με Κοντόπουλο – Ποιοι παίκτες δεν ανανεώνουν

Σε ανανεώσεις των παικτών που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν προχωράει η Νεανική Εστία Μεγαρίδος με τον πρώτο που ανακοινώθηκε να είναι ο αρχηγός Νίκος Κοντόπουλος.

Ωστόσο, η ΝΕΜ αποχαιρετά τους παρακάτω παίκτες που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της, την πρώτη αγωνιστική της χρονιά στη Β’ Εθνική: Ψαρόπουλος Σωκράτης, Βούρτσης Παύλος, Σάλεχ Γιάσερ, Χρονόπουλος Γιάννης, Σπυρόπουλος Αντρέας, Οικονομόπουλος Αντρέας και Παπαντωνάκος Κώστας.

Διαβάστε το δελτίο τύπου για την ανανέωση του Νίκου Κοντόπουλου:

Χαράς ευαγγέλια στις τάξεις της «φλόγας» μας, που φώτισε την πόλη, μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον εμβληματικό πλέον αρχηγό μας Νίκο Κοντόπουλο!

Ο άνθρωπος που μαζί με τον coach πήρε την ομάδα από τον πάτο της Β’ ΕΣΚΑΝΑ και την έφερε να πρωταγωνιστεί στην Β’ Εθνική κατηγορία συνεχίζει στις επάλξεις και αποτελεί την εγγύηση για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Σ’ ευχαριστούμε Αρχηγέ μας για όλα και ευχόμαστε απ’ την καρδιά μας η φετινή χρονιά, η χρονιά του γάμου σου, να είναι η καλύτερη απ’ όλες μέχρι σήμερα στην καριέρα σου!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button