Σπουδαίες εμφανίσεις από τους αθλητές του ΑΟΜ στο ΣΕΦ

Εντυπωσίασαν με την εμφάνιση και τις επιδόσεις τους οι αθλητές-τριες του Α.Ο.Μεγάρων στην ημερίδα που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). Οι περισσότεροι έκαναν όχι μόνο ατομικά ρεκόρ αλλά και από τις καλύτερες φετινές επιδόσεις.

 

Στα πρωινά αγωνίσματα έλαβαν μέρος Παμπαίδες και Παγκορασίδες Α’ και η πρώτη εμφάνιση ήταν του Ιερόθεου Δρίτσα στα 60μ εμπόδια ΠΠΑ’ όπου με διαφορά ήρθε πρώτος με 8″72 PB.

 

aom1

Στην συνέχεια η Μαρία Μανέτα στα 60μ εμπόδια ΠΚΑ’  κάνοντας μια εξαιρετική κούρσα και με χρόνο 9″15 ήρθε πρώτη και κέρδισε εύκολα τις συναθλήτριες της.

 

Στην σφαιροβολία Παγκορασίδων η Κατερίνα Παπασπύρου συνέχισε της καλές εμφανίσεις τις στην σφαιροβολία  και με βολή στα 9,20μ ήρθε 3η.

 

Στο μήκος ΠΠΑ΄ ο Ανδρέας Πανταζής με άλμα στα 5,63μ ήρθε 2ος μόλις 5 εκ. πίσω από τον πρώτο, με άλματα ελαφρώς άκυρα στα 6μ.

aom2

Το απόγευμα στην ημερίδα Π-Κ Α-Γ εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της η Βασιλική Ταχταρά που στο τριπλούν έκανε το εντυπωσιακό 12,03μ στην πρώτη της παρουσία στο αγώνισμα δίνοντας υποσχέσεις για μεγάλα άλματα στο μέλλον.με το άλμα αυτό ήρθε 5η στις γυναίκες με την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα μετά από το 12,20 της Ρωμαίου στις Κορασίδες.

Στο άλμα σε μήκος γυναικών έκανε άλμα στα 5,30μ και πήρε και εκεί την 5η θέση.

 

aom3

Η Κατερίνα Σπανοπούλου με βολή στα 11,57μ πήρε και αυτή την πρώτη θέση στο αγώνισμα

 

Η Αγνή Δερβένη στα 400μ Γυναικών έδωσε μάχη με την Άννα Βασιλείου και βγήκε νικήτρια του αγωνίσματος με επίδοση 55″50. Στα 60μ Γυναικών αγωνίστηκε η Αλεξιάννα Πάνου (πρώτη χρονιά κορασίδα) όπου έτρεξε την απόσταση σε 8″40.

aom4

Στα 60μ εμπόδια Κορασίδων η Λεονόρα Τζίκα ήρθε 2η στην σειρά της με χρόνο 9″60, στο ίδιο αγώνισμα έλαβε μέρος και η Έλενα Συρίγου  που με 10″20 ήρθε 5η στην σειρά της.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button