Νέα σεζόν – Νέοι στόχοι – Θωρακίζουμε την υγεία μας: «Πάμε γυμναστήριο – Πάμε Academy Sport’s Club 3D»

Άρτια μελετημένοι και ανανεωμένοι χώροι με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για inDoor - outDoor - Digital training

Για όλους εσάς που θέλετε αμέσως μετά το καλοκαίρι να «μπείτε» δυναμικά στο Φθινόπωρο και να χτίσετε ή να διατηρήσετε ένα δυνατό και υγιές σώμα, το Academy Sport’s Club 3D είναι εδώ με ανανεωμένους χώρους και προγράμματα και το κυριότερο είναι ο χώρος που σας παρέχει ασφάλεια τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλα που προτείνουν οι ειδικοί.

Οι δύσκολες συνθήκες που συνεχίζουμε να ζούμε, τόσο για εσάς που μας εμπιστεύεστε χρόνια, όσο και για εσάς που θέλετε να μας γνωρίσετε τώρα βρίσκουν το Academy Sport’s Club 3D πανέτοιμο με καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες απέναντι στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες των καιρών.

inDoor – outDoor – Digital training είναι η καινούργια φιλοσοφία μας, η νέα μας πρόταση. Εκγύμναση και άσκηση για όλους σε 3 επίπεδα με 3 μορφές. Ανάλογα με τον χαρακτήρα σου, τη διάθεσή σου και το ύφος της άσκησης που επιθυμείς για το σώμα και το μυαλό σου, μπορείς να επιλέξεις γυμναστική στον εσωτερικό χώρο (inDoor training) ή στον άριστα διαμορφωμένο και άρτια εξοπλισμένο εξωτερικό χώρο (outDoor training) ή από το σπίτι σου online στα ειδικά προγράμματα που έχουμε «χτίσει» για τον σκοπό αυτό (Digital training).

Με εξωτερικό χώρο εκγύμνασης πλήρως εξοπλισμένο και άρτια μελετημένο που παρέχει ασφάλεια με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, και με σύνθημά μας Stay Fit – Stay Safe (μείνε γυμνασμένος – μείνε ασφαλής), κερδίζουμε τον χαλαρό χρόνο του καλοκαιριού και θέτουμε νέο στόχο για υγιές σώμα και μυαλό.

Με εσωτερικό χώρο που διακρίνεται για την ασφάλειά του και την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, μπορείς να εμπιστευτείς την ανάγκη σου για άσκηση στο Academy Sport’s Club 3D με την πολυετή παρουσία και εμπειρία του.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 22:00 και Σάββατο 09:00 – 20:00, στο Academy Sport’s Club μπορείτε να ασκηθείτε είτε ατομικά – personal training, είτε σε μικρές ομάδες ατόμων – small groups με ευέλικτα προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας που είμαστε σε θέση να ακούσουμε από τον καθένα σας ξεχωριστά, ούτως ώστε να σχεδιάσουμε από κοινού την καλύτερη εξατομικευμένη λύση και προοπτική.

Ακολουθώντας πλήρως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, σας πληροφορούμε ότι για την προπόνησή σας θα πρέπει να έχετε κλείσει ραντεβού νωρίτερα. Το Academy Sport’s Club 3D σας δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε εύκολα, γρήγορα και απλά με τους εξής τρόπους:
– είτε κατεβάζοντας την εφαρμογη academysportsclub δωρεάν από κινητό ή tablet στο app store, είτε στο play store για android συσκευές
– είτε τηλεφωνικά στο 2296024087
– είτε δια ζώσης στον χώρο του γυμναστηρίου.
Όλα τα ραντεβού μπορείτε να τα προγραμματίζετε έως και 3 ημέρες νωρίτερα.

Ο ιδιοκτήτης Κλεάνθης Βαρελάς, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και το προσωπικό τού Academy Sport’s Club 3D σας περιμένουν για να σας παρέχουν αυτό που ξέρουν και μπορούν καλύτερα με βάση την πολυετή πείρα τους.

Το καλοκαίρι πέρασε και άφησε στον καθένα από εμάς τις δικές του αναμνήσεις. Κερδίζουμε τη νέα σεζόν και κάνουμε restart (επανεκκίνηση) θέτοντας νέους στόχους, ξεκινώντας να χτίσουμε ξανά το σώμα μας για να δώσουμε οξυγόνο στο μυαλό μας. Το Academy Sport’s Club 3D είναι το «Δικό σου Γυμναστήριο» και είναι εδώ για να είμαστε και πάλι Όλοι Μαζί, Δυνατοί, Χαρούμενοι και Υγιείς.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button