ΟΦΑΦΑ: Απόλυτα επιτυχημένη η ημερίδα ολυμπιακών αθλημάτων

Τεράστια επιτυχία είχε η αθλητική δράση που διοργάνωσαν από κοινού ο σύλλογος ελλήνων ολυμπιονικών και ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων την Κυριακή 19/10/014 στην κεντρική πλατεία Mεγάρων.

 

Η ρυθμική γυμναστική, το Ταεκβοντο και το Βόλεϊ, τα τρία ολυμπιακά αγωνίσματα που καλλιεργεί ο όμιλος φίλων αθλητισμού και φυσικής ανάπτυξης παρουσιάστηκαν στα πλαίσια του προγράμματος << Αθλητικός Προσανατολισμός >> που έχει εκπονήσει ο σύλλογος ελλήνων ολυμπιονικών.

 

Την  διοργάνωση έθεσε  υπό την αιγίδα της η  εθνική ολυμπιακή ακαδημία  της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α) στα πλαίσια του προγράμματος <<Ευ Αγωνίζεσθαι –Άννα Πολλάτου).

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του συλλόγου ελλήνων ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη Ολυμπιονίκης πόλο, οι Ολυμπιονίκες αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής Εύα Χριστοδούλου, Ειρήνη ΑΙνδηλη, Κλέλια Πανταζή, Χαρά Καρυάμη και Αννη Πανταζή.

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής, τα οποία είχε προετοιμάσει  η αδικοχαμένη ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής Άννα πολλατου, όπως επίσης προγράμματα αυτοάμυνας- πολεμικών τεχνών από τα τμήματα υποδομής  και επίδειξη βόλεϊ από τμήμα κοριτσιών του συλλόγου.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κος Γεώργιος Μιχάλαρος ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στην πρόεδρο του συλλόγου ελλήνων ολυμπιονικών, ο π. δήμαρχος Μεγαρέων κος Ιωάννης Μαρινάκης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

 

Ο σύλλογος όμιλος φίλων αθλητισμού και φυσικής ανάπτυξης μεγάρων εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του στον σύλλογο ελλήνων ολυμπιονικών για την εμπιστοσύνη που έδειξε για την συνδιοργάνωση της τόσο σημαντικής  εκδήλωσης, στην ΕΘΝ.Ο.Α που την αγκάλιασε και την έθεσε υπό την αιγίδα της και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Κο Ισίδωρο Κούβελο, στις ολυμπιονίκες που παρευρέθησαν και με την παρουσία τους έδωσαν μεγάλη αίγλη και λάμψη, στην δημοτική αρχή για την παραχώρηση του χώρου και την παρουσία της, στον σύλλογο ΣΦΙΓΑ Αιγάλεω και στον σύλλογο Α.Γ.Σ. Περιστερίου για την συμμέτοχη αθλητριών και αθλητών τους.

 

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση  και συγχαίρουμε όλα τα παιδιά, τις   αθλήτριες και τους  αθλητές του συλλόγου, για την συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button