ΝΕΜ: «Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο συμπαίκτη από τον Γ. Κώτσηρα»

Γ. Κώτσηρας: «Θα είμαι δίπλα στη ΝΕΜ με κάθε τρόπο»

Με ανακοίνωσή της η ομάδα καλαθοσφαίρισης Νεανική Εστία Μεγαρίδος αναφέρεται στις υποστηρικτές, για την ομάδα, δηλώσεις του υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κώτσηρα, κατά τη χθεσινή του ομιλία (18/05) στην πλατεία Λυτάρα, στα Μέγαρα. Συγκεκριμένα:

«Δυναμική παρουσία πραγματοποίησαν εχτές μέλη του Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΝΕΜ κ. Βασιλείου, συνοδευόμενα από δεκάδες μέλη της ομάδας, αθλητές, γονείς και προπονητές στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ και υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Γιώργου Κώτσηρα, στην Πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (Λυτάρα) στα Μέγαρα.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου οι άνθρωποι της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος άκουσαν τον «δικό μας Υπουργό» να αναφέρει δημόσια, πόσο σημαντική θέση στην καρδιά του έχει η ομάδα μας και πόσο υπερήφανος αισθάνεται γι’ αυτήν ως Μεγαρίτης.

Φυσικά δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα μας με κάθε τρόπο αφού πάντοτε ήταν υπερήφανος και «ένας από εμάς»!

Καλή επιτυχία Υπουργέ μας, όχι μόνο επειδή είσαι δικός μας άνθρωπος αλλά κυρίως επειδή είσαι νέος, με όραμα, με διάθεση για εργασία και προσφορά και αφουγκράζεσαι με τον πιο ζεστό και αποτελεσματικό τρόπο τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου μας.

Η «Φλόγα» πάντοτε δίπλα σου, όπως και όλα τα Μέγαρα, στον όμορφο και τίμιο αγώνα σου».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button