Ν. Στρατουδάκης: Πολιτικό βάρος το κοινωνικό παντοπωλείο για τον κ. Σταμούλη

Ο «φιλάνθρωπος» κύριος Σταμούλης που «αποφάσισε» να εκδιώξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τον ευεργέτη του λαού μας Ν. Στρατουδάκη από το δημαρχείο, εφόσον εκλεγεί δήμαρχος!!!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη προ ολίγων ημερών φανερά στεναχωρημένος ο φιλάνθρωπος και μέγας ευεργέτης της πόλεως των Μεγάρων αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Αττικής  Νικόλαος Στρατουδάκης.

Μετά από προσωπική επικοινωνία την Πρωτομαγιά κατά την διάρκεια γεύματος στο Εργατικό Κέντρο Μεγάρων, που είχε με τον κατά τα άλλα «φιλάνθρωπο» και υποψήφιο δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη, ο δεύτερος του διεμήνυσε ότι εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός του και γίνει εκείνος δήμαρχος ΔΕΝ θα του επιτρέψει να δημιουργήσει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ μέσα στο δημαρχείο που ήδη έχει ετοιμαστεί με προσωπικά έξοδα του κ. Νικόλαου Στρατουδάκη. Η καταγγελία αυτή έρχεται να δείξει ακόμα μια φορά το πραγματικό πρόσωπο του κ. Σταμούλη. Τα όσα φανερά στεναχωρημένος μας μετέφερε ο κ. Στρατουδάκης δείχνουν ποιοι πραγματικά νοιάζονται για τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ποιοι για την ΚΑΡΕΚΛΑ.

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, προσπάθησα πολύ να συγκρατήσω την στεναχώρια μου και την πικρία μου με τον υποψήφιο δήμαρχο και φίλο μου Γρηγόρη Σταμούλη, όμως δεν μπορώ να πνίξω τον πόνο μου. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκα σε ένα φιλικό σπίτι που με τίμησαν με δείπνο οι άνθρωποι. Η οικογένεια αυτή πρόσκειται πολιτικά μάλιστα στον κ. Σταμούλη. Συζητώντας λοιπόν με την οικογένεια αυτή, μου διεμήνυσαν ότι αν θα έκανα το κοινωνικό παντοπωλείο και έδινα τρόφιμα, ο κ. Σταμούλης-βάσει των λεγομένων τους-θα μου έστελνε εισαγγελέα. Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω.

Πριν λίγες ημέρες ο θεός το έφερε λοιπόν έτσι ώστε στην Εργατική Πρωτομαγιά συναντήθηκα με τον αγαπητό Γρηγόρη ο οποίος μεν μου διέψευσε το θέμα του εισαγγελέα, όμως μου είπε πως αν θα βγει εκείνος δήμαρχος, δεν θα επιτρέψει σε καμιά περίπτωση να δημιουργήσω κανένα κοινωνικό παντοπωλείο μέσα στην Δημαρχία.

Ένιωσα ταπείνωση και πικρία, γιατί το κοινωνικό παντοπωλείο που εγώ ονειρεύτηκα και χρόνια τώρα το προσπαθώ, γίνεται πολιτικό βάρος για τον κ. Σταμούλη.

Ανακοινώνω μετά από όλα αυτά, ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο που είναι ήδη έτοιμο σε εξοπλισμό και τρόφιμα, θα αρχίσει να λειτουργεί μετά τις εκλογές, μιας και θεωρείται και αυτό πολιτικό βάρος. Και εφόσον ο κ. Σταμούλης εκλεγεί και συνεχίσει να υποστηρίζει την απόφασή αυτή που ο ίδιος μου ανέφερε, θα μου επιτρέψετε να τα μαζέψω και να πάω αλλού. Σε άλλο χώρο που θα μου υποδείξει η συνείδήσή μου και ο απλός μεροκαματιάρης λαός που ποσώς τον ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά η επιβίωσή του.

Σας ζητάω συγνώμη και κατανόηση

Νικόλαος Στρατουδάκης»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button