Μουσικό αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο στο Βυζάντειο Ωδείο

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων, του Βυζάντειου Ωδείου, πραγματοποιήθηκε ένα μουσικό αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο.

Το Δημοτικό Ωδείο Μεγάρων παρουσίασε ένα αφιέρωμα στη μουσική και το έργο του μεγαλύτερου ροκ συμβόλου της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η ελληνική στιχουργική και αισθητική παντρεύεται με τις μελωδίες της blues, της hard rock και της ευαίσθητης rock μπαλάντας με ιδανικό τρόπο και αρχίζει να σιγοτραδουδιέται.

Η εκδήλωση – αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο, είχε μεγάλη επιτυχία, εφόσον η αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Οι μουσικοί που ταξίδεψαν όσους βρέθηκαν στο Βυζάντειο Ωδείο το Σάββατο το βράδυ ήταν: Άκης Κακαγής στο τραγούδι, Βύρων Μπούκης στην ηλεκτρική κιθάρα, Αντρέας Λιοντήρης στα πλήκτρα, Κώστας Μαζιώτης στο μπάσο και Κώστας Χατζής στα ντραμς.
Την επιμέλεια της προβολής του Video που παρουσιάστηκε είχε ο Νίκος Γιαννακάρης.

Ο Παύλος βρήκε ένα τρόπο να ξεσπάσει, το ροκ εντ ρολ.
Είχε πει: «Γιατί εγώ δεν είμαι ροκεντρολίστας από γεννησιμιού μου. Είχα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Αλλά το διάλεξα σαν τρόπο ζωής. Και ό,τι τράβηξα μετά το τράβηξα επειδή το ‘θελα, όχι επειδή οδηγήθηκα προς τα ‘κει»
Αυτός ήταν ο Παύλος, ένας Απροσάρμοστος και Ευαίσθητος Πρίγκιπας!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button