Ν. Δουμένης: «Καλούμε τους πολίτες να αποτελέσουν δύναμη αλλαγής για τις πόλεις που αξίζουμε»

Ακολουθεί άρθρο – επιστολή του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Νικολάου Δουμένη, με τον δημοτικό συνδυασμό του Δήμου Μεγαρέων «Όμορφες Πόλεις» και επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Άγγελο Μακρυγιάννη.

Φίλες και φίλοι, η αυτοδιοίκηση ως θεσμός που προκύπτει μέσα από δημοκρατική διαδικασία εκλογών οφείλει να προάγει τη δημοκρατία και τα πολιτικά ήθη, να ενισχύει την πολιτειακή συνειδητοποίηση του πολίτη και να υπηρετεί το συμφέρον της κοινωνίας. Το ζητούμενο σε αυτό το χρονικό σταυροδρόμι πού βρίσκεται η πόλη μας και η γειτονική μας Νέα Πέραμος όπως και η Κινέτα είναι να δώσουμε τέλος στη στασιμότητα και στην αδιαφορία.

Ο συνδυασμός ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΕΙΣ και ο επικεφαλής Άγγελος Μακρυγιάννης καθώς και τα αξιόλογα στελέχη που απαρτίζουν τον συνδυασμό είναι έτοιμα για την πραγματική αλλαγή που χρειάζονται οι πόλεις μας.

Πειράματα τέλος, ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά. Το χρωστάμε στους νέους και στις νέες! Οι περιοχές μας αναζητούν διέξοδο από το αδιέξοδο. Με ένα νέο εγκεκριμένο γενικό πολεοδομικό σχέδιο στα χαρτιά καλούμαστε να υλοποιήσουμε την εφαρμογή του δίνοντας σάρκα και οστά στα δεκάδες τοπικά ρυμοτομικά σχέδια. Μια εργασία δύσκολη, επίπονη αλλά με μακροχρόνια οφέλη για τις επόμενες γενιές.

Εμείς, ως δύναμη αλλαγής με ρεαλισμό και επίγνωση ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδί που κάνει θαύματα, με τόσα συσσωρευμένα προβλήματα, δεσμευόμαστε να εργαστούμε από την επομένη των εκλογών με αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και ποιότητα για να κάνουμε πράξη τις προσδοκίες και το όραμα μας για ένα καλύτερο αύριο. Ως ανεξάρτητος και υπερκομματικός συνδυασμός έχουμε χρέος ταυτόχρονα με τις τεχνοκρατικές λύσεις και τα έργα υποδομής να δώσουμε στους πολίτες ένα όραμα.

Μία ρεαλιστική προοπτική για βελτίωση της ποιότητας ζωής, με την αναζωογόνηση των αξιών που δοκιμάζονται σήμερα με τον πνευματικό μας επαναπροσανατολισμός είναι μέγιστη ευθύνη όσον θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το λαό. Στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο καθώς και στην Κινέτα οφείλουμε πολλά που δεν έγιναν μέχρι σήμερα. Υπάρχει ο άλλος δρόμος. Εμείς τον προτείνουμε και δεσμευόμαστε για μια νέα αρχή. Καλούμε όλους τους πολίτες να αποτελέσουν χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς περιορισμούς, δύναμη αλλαγής και για τις πόλεις που αξίζουμε.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΕΙΣ για ένα καλύτερο αύριο!

ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε
ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button