Μπούρας – Κώτσηρας: Αναφορά στην Υπ. Παιδείας για καθ’ υπέρβαση εισαγωγή μαθητών Ν. Περάμου

Μπούρας – Κώτσηρας: Αναφορά στην Υπ. Παιδείας για καθ’ υπέρβαση εισαγωγή μαθητών Ν. Περάμου

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Έπειτα από επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, σχετικά με αίτημά τους για καθορισμό του ποσοστού «καθ’ υπέρβαση» εισακτέων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση στις προσεχείς Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 για τους μόνιμους κατοίκους – μαθητές της Νέας Περάμου, οι βουλευτές Δυτικής Αττικής Αθανάσιος Μπούρας και Γιώργος Κώτσηρας κατέθεσαν αναφορά στην Υπουργό Παιδείας. Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε στην ένταξη των μόνιμων κατοίκων – μαθητών της Νέας Περάμου στην ειδική διάταξη για την καθ’ υπέρβαση εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και ο κ. Κώτσηρας στον καθορισμό του ποσοστού «καθ’ υπέρβαση» εισακτέων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση στις προσεχείς Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 καθώς και στο δικαίωμα μετεγγραφής τους σε Τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ – ομοίως «καθ’ υπέρβαση» του εκάστοτε προβλεπόμενου αριθμού μετεγγραφομένων.

Δελτίο τύπου του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιου Μπούρα:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας με αφορμή την από 06/03/2020 επιστολή – αίτηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου κατέθεσε αναφορά στην υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα την ένταξη των μόνιμων κατοίκων – μαθητών της Νέας Περάμου στην ειδική διάταξη για την καθ’ υπέρβαση εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με βάση τα ισχύοντα από το νόμο για τις πλημμυροπαθείς και πυροπαθείς περιοχές.

Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργου Κώτσηρα:

Ο Γιώργος Κώτσηρας κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά και προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, ύστερα από σχετική επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, σχετικά με αίτημά τους για καθορισμό του ποσοστού «καθ’ υπέρβαση» εισακτέων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση στις προσεχείς Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020, των μαθητών και μονίμων κατοίκων της περιοχής της Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, καθώς και το δικαίωμα μετεγγραφής τους σε Τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ –ομοίως «καθ’ υπέρβαση» του εκάστοτε προβλεπόμενου αριθμού μετεγγραφομένων.

Ο κ. Κώτσηρας δήλωσε: «Βρίσκομαι δίπλα στους πολίτες της Δυτικής Αττικής και παρακολουθώ κάθε ζήτημα που προκύπτει αναδεικνύοντας το μέσω και των διαθέσιμων κοινοβουλευτικών μέσων. Είμαι βέβαιος ότι η Κυβέρνηση θα ανταποκριθεί, στο πλαίσιο του δυνατού, στις κοινωνικές ανάγκες».

Related posts