Καταβολή αποζημιώσεων για τη χαλαζόπτωση Ιουνίου στις Ερυθρές

Δελτίο τύπου από το γραφείο του κ. Αθανασίου Μπούρα ενημερώνει πως:

Μετά από πολύμηνες προσπάθειες του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, κ. Θανάση Μπούρα, στις αρχές Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις από τον ΕΛ.Γ.Α. για την καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ερυθρών του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας την 1η Ιουνίου του 2020.

Από την επόμενη κιόλας μέρα της καταστροφής, ο κος Μπούρας επισκέφθηκε την πληγείσα περιοχή μαζί με κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α., συνομίλησε με αγρότες της περιοχής και από την ημέρα αυτή ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) για την επίσπευση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν να είναι σε θέση οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στην καταβολή των αποζημιώσεων, για τις ζημιές που προκάλεσε η χαλαζόπτωση στην περιοχή των Ερυθρών.

Ο κος Μπούρας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Διευθυντή του υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Δημήτριο Μπόλο, αλλά και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της υπηρεσίας, οι οποίοι έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να φθάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι αγρότες των Ερυθρών, ο κ. Μπούρας χρόνια τώρα βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό τους και τους στηρίζει όπου και όταν χρειαστεί.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button