ΚΙΝΑΛ Μεγάρων: «Μια νέα σελίδα στην ιστορία της δημοκρατικής μας παράταξης άνοιξε»

«Mια νέα σελίδα στην ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης, του «Κινήματος Αλλαγής» και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. άνοιξε μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής 12 Δεκέμβρη, με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην Προεδρία του κόμματος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δελτίο τύπου – ανακοίνωση της Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου του ΚΙΝΑΛ.

Στον Δήμο Μεγαρέων, η συμμετοχή κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα καθώς ψήφισαν 489 πολίτες με τον Νίκο Ανδρουλάκη να λαμβάνει 361 ψήφους, τον Γιώργο Παπανδρέου 124 ψήφους και 4 άκυρα ψηφοδέλτια.

«Συγχαίρουμε τον νέο μας πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη, για την εκλογή του, αλλά και τους Γιώργο Παπανδρέου, Ανδρέα Λοβέρδο, Παύλο Χρηστίδη, Χάρη Καστανίδη και Παύλο Γερουλάνο για τον έντιμο αγώνα τους και τη συνεισφορά τους στην επιτυχία και τη μαζικότητα της διαδικασίας.

Ευχαριστούμε τους 600 πολίτες του Δήμου μας, φίλους και μέλη του Κινήματός μας που από την πρώτη Κυριακή προσήλθαν αθρόα στην κάλπη και με την συμμετοχή τους τίμησαν την διαδικασία.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές που στήριξαν την διαδικασία, αλλά και όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής όπως και του εκπροσώπους των υποψηφίων, που συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή της.

Όλοι ΜΑΖΙ συνεχίζουμε με κύριο μέλημά μας την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΑΝΑΚΑΜΨΗ της παράταξης, κάτι που αποτέλεσε την πολιτική παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά».

Τέλος, ο Συντονιστής Γραμματέας και τα μέλη της Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου ευχαριστούν τον δήμαρχο Μεγαρέων, κ. Γρηγόριο Σταμούλη, αλλά και τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΔΗ.ΜΕ., κ. Ιωάννη Καλλιπόζη, για την παραχώρηση του «Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου» όπου και διεξήχθησαν οι εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή νέου Προέδρου στο «Κίνημα Αλλαγής».

Για την Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου
Ο Συντονιστής Γραμματέας
Αντώνης Γ. Υψηλάντης – Τα Μέλη

Παρόμοια άρθρα

Back to top button