Προεκλογική ομιλία του Θανάση Μπούρα στον Ασπρόπυργο

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας πραγματοποίησε την προεκλογική ομιλία του στον Ασπρόπυργο.

Πολύς ήταν ο κόσμος που τον τίμησε με την παρουσία του δείχνοντάς του την αγάπη του και τη στήριξή του. Ο κ. Μπούρας τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε ότι η στήριξή τους του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για την Δυτική Αττική. Πάντα με γνώμονα την ηθική, την εντιμότητα, τη γνώση, την πείρα, την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αμεσότητα.

Ο κ. Μπούρας μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου και είπε ότι η πολιτική αλλαγή είναι εθνική αναγκαιότητα. Τόνισε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην επιχειρηματικότητα, να μειωθεί τη φορολογία και να υπάρξουν κίνητρα για νέες επενδύσεις. Έτσι ώστε να μπει η περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης και να δημιουργηθούν πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας μειώνοντας τη μεγάλη ανεργία στην περιοχή.

Μίλησε επίσης για την ανάγκη να γίνουν οι κατάλληλες υποδομές (δρόμοι, σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενεργειακές υποδομές) που θα προωθήσουν τον πλούτο της περιοχής, θα την αναβαθμίσουν και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων. Στόχος μας, είπε ο κύριος Μπούρας, πρέπει να είναι επίσης η βελτίωση των εγκαταστάσεων στα επιχειρηματικά, βιοτεχνικά και βιομηχανικά πάρκα ώστε οι επιχειρήσεις να γίνουν ανταγωνιστικές. Να μειώσουμε τη φορολογία, να διευκολύνουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ρευστότητα.

Αναφέρθηκε εκτενώς και στο θέμα της ασφάλειας της περιοχής. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Θα καταργήσουμε αμέσως τον νόμο Παρασκευόπουλου που έχει καταντήσει την πόρτα της φυλακής περιστρεφόμενη πόρτα ξενοδοχείου. Θα καθιερώσουμε την ένστολη αστυνόμευση σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Με επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, και ενδυνάμωση της ομάδας ΔΙΑΣ. Θα ενισχύσουμε το θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς, για να εμπεδωθεί ξανά το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας».

Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε και σε πολλά από τα σημαντικά έργα σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής που φέρουν τη σφραγίδα του είτε ως Νομάρχης Δυτικής Αττικής είτε ως Υφυπουργός.

Κλείνοντας ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τη στήριξή τους που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button