Μήνυμα «112» για τα Μέγαρα – Προσοχή στις μετακινήσεις

Μήνυμα «112» εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων των Μεγάρων, (10:57 σήμερα το πρωί) αναφορικά με έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ειδικότερα, στην επείγουσα ενημέρωση αναφέρεται: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι) από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26/1/2023. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Ενημέρωση για το τι οφείλουμε να κάνουμε για να είμαστε ασφαλείς στον ΕΞΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Μήνυμα για αυξημένη προσοχή εξέδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, επισημαίνοντας ότι ο μηχανισμός είναι επί ποδός για να αντιμετωπίσει έκτακτα συμβάντα.

Ανακοίνωση και από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος”, για προβλήματα στην περιοχή καλώντας τη Δημοτική Αρχή να επιληφθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεργεία του Δήμου Μεγαρέων έσπευσαν στην Αγίου Ιωάννου Θεολόγου η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα συγκέντρωσης υδάτων.

Επίσης σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Φυλακτό μας ενημέρωσε ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου είναι σε εγρήγορση. Κατολίσθηση μικρής κλίμακας χωμάτινου όγκου αντιμετωπίστηκε άμεσα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button