Μετά το «μέτρο», ο κύριος Μαρινάκης έχασε και το «μέτρημα»…

Με έκπληξη διαβάσαμε σε δελτίο Τύπου του δήμου ότι ο κύριος δήμαρχος συμφώνησε με την ΕΥΔΑΠ, και πως το ύψος των τελικών οφειλών μας είναι 22 εκ. ευρώ.

Αυτό το υπέρογκο ποσό, το οποίο (πάλι πανηγυρικά) αποδέχθηκε ο κύριος δήμαρχος ως οφειλή, είναι αυξημένο κατά 10 εκ. ευρώ σε σχέση με τα 12 εκ. ευρώ που ανακοίνωσε πριν από δέκα μήνες κατά την «πολυδιαφημισμένη υπογραφή» του προσυμφώνου με τον πρώην πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ. Πλέον και μετά απ’ όσα δημοσιεύθηκαν στο δελτίο, προκύπτουν πολλά ερωτήματα.

Αναρωτιέμαι δηλαδή κάθε μήνα μετά το προσύμφωνο κύριε δήμαρχε το χρέος ανέβαινε 1 εκ. ευρώ; Τώρα το τέλος αποχέτευσης που θα το πάτε κύριε δήμαρχε;

Το γνωρίζετε κύριε δήμαρχε ότι με τα παιχνίδια σας για να διατηρήσετε το αμαρτωλό και ζημιογόνο «μαγαζί» της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., χρεώνετε τον κάθε πολίτη με 1000 ευρώ; Δυστυχώς αυτό που προκύπτει σε κάθε σοβαρό ζήτημα που χειρίζεται η διοίκησή σας κύριε Μαρινάκη, είναι ότι συνεχώς «στα λόγια» λύνεται αρχικά το πρόβλημα, αλλά στη πορεία πάντα το πρόβλημα επανέρχεται με χειρότερη μορφή.

Έλεος κύριε Μαρινάκη. Μπορείτε να μην ασχολείστε πλέον με κανένα πρόβλημα;!!

 

 

Γιάννης Πομώνης Δημοτικός Σύμβουλος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button