Α. Υψηλάντης: «Στηρίξτε έναν Μεγαρίτη που γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής.»

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Στις εθνικές εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου αλλάζουμε σελίδα.
Ψηφίζουμε τη Βουλή αλλά και την κυβέρνηση που θα διαχειριστούν την κρίσιμη για τη χώρα μας περίοδο, μετά τα 3 αλλεπάλληλα μνημόνια, που κατέληξαν σε μονιμοποίηση των δεσμεύσεων και της επιτροπείας της πατρίδας μας για τις επόμενες δεκαετίες. Ο ρόλος της Δημοκρατικής Παράταξης μέσα από την οποία αγωνίζομαι με συνέπεια από μαθητής, σπουδαστής και σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας, είναι καταλυτικός για το μέλλον της Ελλάδας.

Η Δυτική Αττική που επί χρόνια αποτέλεσε την πίσω αυλή του Λεκανοπεδίου έχει πλέον την δυνατότητα ν’ αλλάξει σελίδα. Οι πόλεις μας, τα Μέγαρα και η Νέα Πέραμος έχουν πέσει «θύματα» της κρατικής αναλγησίας και των αποφάσεων που λαμβάνονται για εμάς, ερήμην μας. Αποφάσεων από τους κρατούντες που στηρίζονται σε ένα σχέδιο υποβάθμισης που κρατάει χρόνια, σχέδιο το οποίο ξεκινά από την αποψίλωση των δημοτικών μας ενοτήτων από υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και κορυφώνεται με αποφάσεις που αφορούν την έλευση οχλουσών δραστηριοτήτων, όπως τα ορυχεία βωξίτη, ο ΧΥΤΥ, αλλά και το καλώδιο υψηλής τάσης.

Ως πότε όμως αγαπητοί συμπολίτες θα αποδεχόμαστε τετελεσμένες αποφάσεις; Ως πότε θα βλέπουμε να μας παίρνουν την ΔΕΗ, τον Ο.Τ.Ε. την Αγροφυλακή, την Εφορία, αλλά και να αφήνουν ακάλυπτο με ιατρούς το Κέντρο Υγείας Μεγάρων ώστε πλέον αυτό να μην μπορεί να λειτουργεί επί 24ωρου βάσης;

Όλα αυτά θα τα αποδεχόμαστε και μάλιστα αδιαμαρτύρητα, εάν με την ψήφο μας δεν στείλουμε στο κοινοβούλιο τον δικό μας άνθρωπο.

Τον συμπολίτη μας που γνωρίζει τα προβλήματα, που γνωρίζει την περιοχή από άκρη σε άκρη, θα αφουγκραστεί τις τοπικές κοινωνίες και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί στα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο άλλη υποβάθμιση!

Όλοι σας με γνωρίζετε. Γεννήθηκα, εργάζομαι και ζω με την οικογένειά μου στα Μέγαρα. Επί 25 και πλέον χρόνια ασκώντας το επάγγελμα του δημοσιογράφου είμαι κοντά στους συμπολίτες μου, αφουγκράζομαι τα προβλήματά τους, τα αναδεικνύω μέσω του ρεπορτάζ και προτρέπω τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμο – Περιφέρεια) να τα επιλύσουν.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, κάνω το μεγάλο βήμα για να προσφέρω στον τόπο μου από ένα άλλο μετερίζι, αυτό του Βουλευτή.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Δώστε μου με την ψήφο σας την δύναμη να σας εκπροσωπήσω έντιμα και υπεύθυνα.
Στηρίξτε έναν Μεγαρίτη που αν μη τι άλλο γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής και δεν επιδιώκει να γίνει γνωστός από μια θέση ευθύνης, αλλά για να προσφέρει στον τόπο του.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου ψηφίζουμε «Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ», βάζοντας «σταυρό» στο όνομα: Υψηλάντης Αντώνιος του Γεωργίου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button