Μεγαρικός: «Συνεχής εκπαίδευση για το ανθρώπινο δυναμικό μας»

Δελτίο τύπου του Α.Σ. Μεγαρικός αναφέρει: Με μεγάλη χαρά συμμετείχαν τέσσερις άνθρωποι του δυναμικού της ομάδας μας, οι κ.κ. Χατζής Γ. Α’ group 3/9/2022 (προπονητής), Ζήσης Ζ. (προπονητής), Σωτηρίου Ι. (γραμματέας), Ηλιόπουλος Π.(ταμίας), B’group 18/9/2022, στο σεμινάριο βασικής υποστήριξης ζωής BLS – CPR με χρήση αυτόματου απινιδωτή AEA – CPR.

Το ΝΠΔΔ Ηρόδωρος του Δήμου Μεγαρέων το πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, στον κλειστό χώρο του «Σταδίου Μεγαρέων Ολυμπιονικών» με υπεύθυνο φορέα υλοποίησής του την «Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας» μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ανάνηψης (European Resuscitation Council).

Το άριστα καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό που απαρτιζόταν από εθελοντές διασώστες, δίδαξε στους εκπαιδευμένους όλες τις χρήσιμες διαδικασίες που πρέπει να γίνονται για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς και την χρήση αυτόματου απινιδωτή. Χρήσιμες πληροφορίες για όλους όσοι ασχολούνται με ομάδες, για καθηγητές σχολείων, παράγοντες συλλόγων κλπ. προκειμένου την δύσκολη στιγμή να σωθεί ένας άνθρωπος. Ευχαριστούμε το ΝΠΔΔ Ηρόδωρος του Δήμου Μεγαρέων και τον πρόεδρο Σπύρο Τσιούνη, για την ευκαιρία που μας δόθηκε και ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις αυτές.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button