Πρώτη συνάντηση γονέων και παιδιών ακαδημίας ΑΣ Μεγαρικός

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19:30 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γονέων και παιδιών της ακαδημίας του Α.Σ. Μεγαρικός στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «Ο Θέογνις». Η συγκέντρωση αυτή σκοπό είχε την επικοινωνία μεταξύ Διοίκησης, προπονητών, γονέων και παιδιών προκειμένου να ενημερωθούν για το ποδοσφαιρική φιλοσοφία και πορεία της ομάδας, για την σαιζόν 2019-2020 . 

Η διοίκηση παρουσίασε το τεχνικό team της ακαδημίας, το οποίο απαρτίζεται από τους κ.κ. Σαμάτιαλη Αλέκο, Χατζή Γεώργιο, Σαμπάνη Κωνσταντίνο, Κουτσουμπή Μιχάλη όπου θα είναι οι προπονητές της ακαδημίας. Στην συνέχεια της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο νέος τεχνικός διευθυντής συντοπίτης μας κ. Σαμάτιαλης Αλέκος, κάτοχος διπλώματος  UEFA A’, όπου παρουσίασε το λειτουργικό πλάνο, την μεθοδολογία ανάπτυξης των ομάδων μας, καθώς και την φιλοσοφία που θα λειτουργήσει η ομάδα για την νέα χρονιά. 

Υπήρξαν ανταλλαγές αποριών και απόψεων μεταξύ προπονητών, γονέων και παιδιών όπου διεξήχθη μία παραγωγική συζήτηση.

Το επόμενο ραντεβού με τα μέλη και τους γονείς είναι στον αγιασμό της ομάδας την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11:30 στο βοηθητικό γήπεδο 9 x 9 του σταδίου Μεγάρων.

Στη συγκέντρωση η οποία διενεργήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα στην γεμάτη αίθουσα του «Θέογνι», έδωσε το δικό της στίγμα η ακαδημία του Α.Σ. Μεγαρικός πως η κοινωνία των Μεγάρων την αγκαλιάζει και την στηρίζει. 

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους αλλά και υποσχόμαστε στα ίδια τα παιδιά πως θα έχουμε μία πολύ όμορφη και  παραγωγική ποδοσφαιρική χρονιά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button