Κόροιβος Μεγάρων: 2ο Τουρνουά Βόλεϊ «Ευ Αγωνίζεσθαι»

Με ένα μεγάλο Τουρνουά Βόλεϊ και ένα αθλητικό πάρτι ο Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος Κόροιβος Μεγάρων αποχαιρέτησε, το προηγούμενο Σάββατο το 2018, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να παίξουν βόλεϊ και να διασκεδάσουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Μεγάρων.

Τρεις αθλητικοί Σύλλογοι, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ, ο Α.Ο Μανδραϊκός και ο Μ.Α.Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ με περισσότερους από 100 μικρούς αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος στο 2ο Τουρνουά Βόλεϊ «Ευ Αγωνίζεσθαι» που εκτός από οργανωτικές καινοτομίες περιελάμβανε εκπλήξεις, μουσική και πολύ βόλεϊ.

Για τους σκοπούς του Τουρνουά δημιουργήθηκαν πέντε (5) ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να απολαύσουν για πολλές ώρες το παιχνίδι.
Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, με τη χαρά και τη διασκέδαση να ξεχειλίζουν, πρόσφεραν όμορφες αγωνιστικές στιγμές στον κόσμο που παρευρέθηκε δείχνοντας την αστείρευτη αγάπη τους για το άθλημα.

Προπονητές του Συλλόγου η κ. Κάσση Ξενάκη, προπονήτρια αναγνωρισμένη στο χώρο του βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο και ο κ Δημήτρης Βασιλείου προπονητής Βόλεϊ.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ και τον Α.Ο Μανδραϊκό για τη συμμετοχή τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2019.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button