Μεγαρικός: Προετοιμασία αντρικής ομάδας – Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών ο Α. Σαμάτιαλης

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Χατζή, ξεκίνησε τη Δευτέρα 19/08/2019 η προετοιμασία της αντρικής ομάδας του Μεγαρικού. Σύσσωμη η ομάδα έδειξε πως είναι έτοιμη και αποφασισμένη, για μία δυναμική πορεία στην φετινό πρωτάθλημα. Οι πολλές προσθήκες από το «πάνω ράφι» των μεταγραφών και η ολοκλήρωση του ρόστερ με τους παραμένοντες ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν μία πολύ καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα, θα δώσει την ώθηση στην ομάδα, με στόχο την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία.
Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται στους ποδοσφαιριστές, μία υγιή και χωρίς τραυματισμούς χρονιά με επιτυχίες.

Ο Αλέκος Σαμάτιαλης τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Α.Σ Μεγαρικός

Ένας έμπειρος προπονητής θα κοσμεί τις προπονήσεις των μικρών μας αθλητών δίνοντας τους τα απαραίτητα φόντα για την ποδοσφαιρική τους ανέλιξη ! Ο κ. Σαμάτιαλης είναι πιστοποιημένος προπονητής UEFA A. Όσον αφορά την διαδρομή του ως προπονητής: βοηθός προπονητή στον Α.Γ.Σ Βύζας Μεγάρων στη Γ’ Eθνική.  Ανάλυση αντιπάλου στην ΠAE Παναιγειάλειος στη Γ’ και έπειτα στη Β’ Εθνική. Επίσης θήτευσε ως προπονητής της αντρικής ομάδας της Νέας Περάμου στην Α κατηγορία της ΕΠΣΔΑ όπου και κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΔΑ.
Τέλος έχει προπονήσει τις εξής ακαδημίες: Νέας Περάμου – Σκορπιός Φυλής – Άγιοι Ανάργυροι.
Η διοίκηση του Α.Σ. Μεγαρικός του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην εξέλιξη των μικρών αθλητών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button