«Καλπάζοντας» προς την κορυφή ο Μεγαρικός 1-4 τον Αίαντα Ασπροπύργου

Άλλη μία νίκη σημείωσε ο Μεγαρικός συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στην παραλία Ασπροπύργου καταβάλλοντας τον Αίαντα με τέσσερα γκολ. Παραμένει έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας με 49 βαθμούς πολύ μακριά από τον δεύτερο Σκορπιό διατηρώντας έτσι απόσταση ασφαλείας πρωταθλητή. Τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Χατζή πέτυχαν οι Βασιλειάδης στο 10’, Σερταρίδης στο 13’και στο 63’ και το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης έβαλε ο Σάκοβ στο 66’. Η μοναδική αντίδραση του Αία προς τα δίχτυα ήταν με τον Αγγελόπουλο στο 38’. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μεγαρικός είχε δυο δοκάρια με τον Σερταρίδη στο 41’ και με τον Βασιλειάδη στο 56’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΙΑΣ: Θωμάς, Μπραχιμάι, Κόλα, Λανάι, Ντούρος, Ντερβισάι Μ., Καρόλι, Αγγελόπουλος, Κουμπής (67’ Λύκα), Γιώτης Α. (87’ Ντερβισάι Τ.), Χασανλάρι (22’ Γιώτης Γ.).

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Κουτσουμπής (57’ Μαυρίδης), Χριστοδουλίδης (75’ Κουφής), Ελέζι, Πατσιονίδης, Βασιλειάδης, Μανώλης, Μητρόπουλος, Κουφής(63’ Σάκοβ), Στεφανίδης (80’ Χιονίδης), Σερταρίδης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button