Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα: Στις 2 Ιουνίου κερδίζουμε και είμαστε πάλι μαζί 

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε στις 2 Ιουνίου κερδίζουμε και είμαστε πάλι μαζί

Αποκαρδιωτική εικόνα παρουσιάζει η διοίκηση του δήμου κατά την τελευταία της διαδρομή στο τιμόνι του δήμου.
Η άρνηση που συναντάει καθημερινά από τους δημότες στην προσπάθεια της να παραμείνει για μια ακόμα τετραετία στην εξουσία, την ωθεί σε αλλεπάλληλες γκάφες, τέτοιες που κάνουν πλέον έκδηλη την κατάσταση πανικού στην οποία έχει περιέλθει.
Μετά την πρόσφατη ακύρωση των 200 προσλήψεων μέσω ΟΑΕΔ, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, εξαιτίας της πρόθεσης του κ. Σταμούλη να προσλάβει «ημέτερους» με σκοπό την καιροσκοπική ψηφοθηρία, εκτυλίχθηκαν εντός του χώρου του Δημαρχείου σκηνές απείρου κάλους.
Έτσι, ο ένας μετά τον άλλο οι συμβασιούχοι καλούνταν να προσέλθουν στο Δημαρχιακό γραφείο με σκοπό την «καθόλα δημοκρατική προτροπή» από το Δήμαρχο να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του σχετικά με την υποψηφιότητα τους στο ψηφοδέλτιο του.
Όλως παραδόξως κανένας από τους κληθέντες δεν αρνήθηκε να θέσει υποψηφιότητα.
Και σα να μην έφτανε αυτό, υπάλληλος του δήμου και υπεύθυνος του γραφείου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Δημάρχου επέλεξε να κάνει την αυτοπροβολή της υποψηφιότητας του με το συνδυασμό του Δημάρχου, υπό την ανοχή και την πλήρη κάλυψη του Δημάρχου, στο χώρο του Δημαρχείου και ιδιαίτερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου!
Όμως όλα τα παραπάνω επισκίασε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας εντυπωσιακής ξενόφερτης υποψήφιας, με τσιγγάνικη καταβολή από την Αγία Βαρβάρα, στο κέντρο κοινότητας Μεγάρων, συμβασιούχου στο δήμο μας στο πρόγραμμα για την ένταξη των Ρομά στο κοινωνικό σύνολο, εκτελούσας χρέη διαμεσολαβητή και ιδιοκτήτριας εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ!
Ο κ. Σταμούλης ενέταξε στο ψηφοδέλτιο του μια εντυπωσιακή τσιγγάνα από την Αγία Βαρβάρα, με μοναδικό σκοπό το προσεταιρισμό τσιγγάνων του Βλυχού.
Ο κ. Σταμούλης έθεσε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον και κυρίως την ασφάλεια των συμπολιτών μας και προχώρησε σε μια κίνηση απελπισίας προς άγραν ψήφων!
Ο Δήμαρχος που υπέγραψε την επιδότηση ενοικίου στους Ρομά των παράνομων παραπηγμάτων στο Βλυχό, με την απόφαση του να εντάξει μια τσιγγάνα από την Αγία Βαρβάρα στο ψηφοδέλτιο του, ήρθε να απαξιώσει με τον πιο περίτρανο τρόπο τους δημότες των Μεγάρων, της Νέας Περάμου και των άλλων οικισμών και απέδειξε σήμερα ότι η μαύρη προπαγάνδα που εξαπέλυσε το 2010 εναντίον του κ. Μαρινάκη για τη μετεγκατάσταση των παράνομων Ρομά του Βλυχού μαζί με 23 οικογένειες Ρομά από το Χαλάνδρι στη βουνοκορφή του όρους Πατέρας, ήταν κλασσικό δείγμα πολιτικού τυχοδιωκτισμού.
Ο κ. Σταμούλης βρίσκεται ήδη σε δεινή θέση και έχει χάσει την ψυχραιμία και την αυτοπεποίθηση του.
Ενέργειες όπως οι παραπάνω αποδεικνύουν επίσης ασυδοσία, όταν δημοτικός υπάλληλος επιλέγει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για την προεκλογική αυτοπροβολή του.
Τα σκουπίδια έχουν πνίξει τις ελαιοδεξαμενές του Περάματος για ακόμα μια φορά και οι ελεγκτικές αρχές σφυρίζουν αδιάφορα, οι χωματερές στον κάμπο και τα ρέματα έχουν την τιμητική τους, ο ΧΥΤΥ ετοιμάζεται σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Δούρου στο πρόσφατο debate γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, με την απόλυτη κάλυψη του κ. Σταμούλη και την απόκρυψη του από το λαό, το καλώδιο βρίσκεται προ των πυλών του δήμου μας επίσης με την ανοχή του κ. Σταμούλη και την απόκρυψη του θέματος από το λαό!
Μετά από όλα αυτά ποιος είναι αυτός που θα εμπιστευτεί ξανά για Δήμαρχο τον κ. Σταμούλη; Σε λίγες μέρες έρχεται η απάντηση και θα είναι πολύ ηχηρή, γιατί ο λαός δεν παραπλανάται, δεν ποδηγετείται δεν παραπληροφορείται!
Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε, στις 2 Ιουνίου κερδίζουμε και
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button