Συγχαρητήριες επιστολές στην Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»:

Θερμά συγχαρητήρια στον σύλλογο Basket «Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων» για την άνοδο της Ανδρικής ομάδας στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, αλλά και την άνοδο των Παίδων στην Β’ κατηγορία.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους όσους πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια, την Διοίκηση, τους Αθλητές, το Προπονητικό Team, τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα και όσους στηρίζουν τον σύλλογο. Μέσα στην δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε καθημερινά αποδεικνύεται πως ο αθλητισμός της περιοχής μας διαθέτει δυναμική, επιτυχημένο παρόν, αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε και είμαστε αρωγοί σε τέτοιου είδους συλλογικές δραστηριότητες με όλες μας τις δυνάμεις.

Επιτυχίες σαν κι αυτή επιβεβαιώνουν τη διαρκή εξέλιξη του αθλήματος στην περιοχή μας, αλλά και το υψηλό επίπεδο της οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλλεται από όλα τα μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας της «Ένωσης Νέας Περάμου – Μεγάρων» 

Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους.


Συγχαρητήρια ανακοίνωση αδελφικού σωματείου «Νεανική Εστία Μεγαρίδος»:

Η οικογένεια της ΝΕΜ (διοίκηση, προπονητές, αθλητές, γονείς & μέλη), συγχαίρει το αδελφικό Σωματείο της Ν. Περάμου για την άνοδο του στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ!

Ευχόμαστε σύντομα φίλοι μας να διαβείτε τις πόρτες & των Εθνικών Κατηγοριών, ώστε να αποτελέσουμε ένα αδελφικό & αρραγές «μέτωπο» με τους επίσης φίλους της Ελευσίνας & της Μάνδρας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον πολύ αγαπητό μας πρόεδρο Γιάννη Δημητρακόπουλο για τη σημαντική συνεισφορά του!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button