Μαζική Και Οργανωμένη Άρνηση Πληρωμής Των Χαρατσιών!

Εργαζόμενοι/ες, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες,

Η απάντηση στα αλλεπάλληλα χαστούκια που δεχόμαστε είναι μία:

ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ!

Οι εργαζόμενοι δε χρωστάμε, αλλά μας χρωστάνε! Πάνω στις πλάτες μας πάτησαν τα δις € των κερδών των τραπεζών και των μονοπωλίων! Τώρα μας ζητούν να πληρώσουμε και την κρίση τους. Κλέβουν τα πάντα από μας και τη ζωή των παιδιών μας, για να μην πειραχτεί μια τρίχα από τα κέρδη τους!

Οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές (ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ) προσπαθούν να εκφοβίσουν τους εργαζόμενους για να τρέξουν να πληρώσουν τα χαράτσια. Κάθε λογής «σαλτιμπάγκοι» αυτής της πολιτικής, προωθούν ατομικές λύσεις. Θέλουν να αρνηθεί ο καθένας με ατομική δήλωση ή να πληρώσει και να βγει παραπονούμενος! Μακριά από αυτούς! Η άρνησή μας να είναι οργανωμένη, μέσα στους χώρους δουλειάς (σωματεία) ή στις γειτονιές (Λαϊκές Επιτροπές). ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Καμιά ηττοπάθεια και υποταγή! Αν βάλουμε εμπόδια για 4-5 μήνες στη ληστρική επιδρομή, το εργατικό-λαϊκό κίνημα θα δυναμώσει. Θα περάσει στην αντεπίθεση. Η άρνηση πληρωμής να πάρει αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Οποιοδήποτε τίμημα κληθεί να πληρώσει ο εργαζόμενος μας αφορά όλους! Με τον αγώνα μας θα πάρουν πίσω τα πρόστιμα ή όποιο άλλο μέτρο εκφοβισμού. Να τους φοβίσουμε εμείς!

Να μη βασιζόμαστε στις φιλολογίες περί «αντισυνταγματικότητας» ή «νομιμότητας». Οι νόμοι και τα συντάγματα είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους. Νόμιμο για μας είναι ό,τι υπηρετεί τις ανάγκες μας! Αν χρειαστεί να καταφύγουμε σε ένδικα μέσα, να καταφύγουμε οργανωμένα και μαζικά. ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Λαέ των Μεγαρέων,
Τα ψέματα τέλειωσαν πια! Γι’ αυτό, από δω κι εμπρός δε θα ζητάμε μια άλλου τύπου διακυβέρνηση, έναν άλλο «σωτήρα» να μας σώσει.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΡΟΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ-ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button