«Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»: Διοίκηση με πρόσωπο ή προσωπείο;

«Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»: Διοίκηση με πρόσωπο ή προσωπείο;

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»:

Με μεγάλη θλίψη και προβληματισμό παρακολουθήσαμε την δημόσια δήλωση του κ. Δήμα Ιωάννη, Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας και αντ’ αυτού – δηλαδή, αντί του Δημάρχου κ. Σταμούλη – στο δημοσιογραφικό μέσο Πανελλήνιας εμβέλεια, real.gr.

Συγκεκριμένα, για το επίμαχο θέμα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί από τους Τούρκους, στην σελίδα της REAL.GR στο Facebook, ο κ. Δήμας δήλωσε:

«Από το να πηγαίνουν τρία εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο στην Αγία Σοφία και να τονώνουν την Τουρκική οικονομία, χίλιες φορές να γίνει τζαμί!!!….»

Η προσβολή για την πόλη των Μεγάρων, της Νέας Περάμου, την περιοχή Μελιού και όλου του Δήμου Μεγαρέων είναι πρωτοφανής.

Αναγκαζόμαστε να θυμίσουμε στον κ. Δήμα τους στενούς δεσμούς και την άμεση σύνδεση του Δήμου μας με την Κωνσταντινούπολη και τις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας.

Όταν ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων, με σύμβολο τον Μεγαρέα Βύζαντα, ιδρυτή του Βυζαντίου ,με την Νέα Πέραμο, το Μελί και τόσο έντονο προσφυγικό στοιχείο, δηλώνει με κυνισμό και ταυτόχρονα θαυμασμό, «χίλιες φορές η Αγία Σοφία να γίνει τζαμί», τότε κατανοούμε όλοι την πλήρη παρεκτροπή της Διοίκησης και ερχόμαστε αντιμέτωποι με την δυσφήμιση του τόπου μας στο πανελλήνιο.

Αιδώς Αργείοι

Ζητάμε την παραίτηση του κ. Δήμα Ιωάννη από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου για λόγους ευθιξίας.

Ζητάμε επίσης, απόφαση Δημάρχου, με άμεση ισχύ να παύσει από τα καθήκοντά του σε Νομικά Πρόσωπα, Επιτροπές και εν γένει από οποιαδήποτε θεσμική θέση στα όργανα του Δήμου. Είναι αδιανόητο να εκπροσωπούν τον Δήμο μας άνθρωποι με τέτοιες ιδέες και αντιλήψεις.

Είμαστε σίγουροι ότι η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης είναι αντίθετοι με αυτή την αχαρακτήριστη τοποθέτηση του κ. Δήμα και θα πράξουν και αυτοί τα δέοντα.

Από εδώ και εμπρός θέτουμε τον κ. Δήμα στην κρίση του λαού των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

Related posts